A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Підписано Меморандум між Пісочинською громадою та Програмою USAID АГРО про співпрацю

Підписано Меморандум між Пісочинською громадою та Програмою USAID АГРО про співпрацю

25 травня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Земля» за участі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Під час заходу відбулось урочисте підписання Меморандуму між Пісочинською громадою та Програмою USAID АГРО про співпрацю, метою якого є виготовлення комплексного плану просторового розвитку території нашої громади! Цей проект - велика можливість для Пісочинської громади посилити свою економічну спроможність, залучити додаткові інвестиції, покращити надання адміністративних та соціальних послуг, а отже підвищити добробут та якість життя мешканців. Працюємо задля розвитку рідної громади!

09:54 26.05.2021

Новини благоустрою. Коротичанський старостинський округ

Новини благоустрою. Коротичанський старостинський округ

Не припиняються роботи з благоустрою в Коротичанському старостинському окрузі. Робітниками відділу благоустрою систематично виконується прибирання території округу від бросового сміття. Проведено покіс трав’яного устілу на вулиці Центральній, дамбі, на дитячих майданчиках по вулиці Вишневій та 1– го Травня. З турботою про добробут громади!

17:24 25.05.2021

Увага! КП "Харківводоканал" інформує!

Увага! КП "Харківводоканал" інформує!

За інформацією КП "Харківводоканал"  25 травня у зв`язку з ліквідацією аварійної ситуації на водогоні біля багатоквартирного будинку на вулиці Надії, 15 у селищі Пісочин до 17:00 орієнтовно припинено водопостачання споживачів у мікрорайоні "Надія".

10:33 25.05.2021

ДЕНЬ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ Й КУЛЬТУРИ

ДЕНЬ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ Й КУЛЬТУРИ

Щорічно 24 травня ми вшановуємо пам’ять святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, які перекладали церковнослов’янською мовою богослужебні книги та Євангеліє, відкривали при церквах школи, упорядкували слов’янський алфавіт. Кирило й Мефодій заклали основу для подальшого удосконалення кирилиці. Кирилицею й сьогодні користуються понад 250 млн. людей. Вона стала третім офіційним алфавітом Європейського Союзу після латини і грецького письма. В Україні ім'я Кирила і Мефодія мала перша українська політична організація в Києві – Кирило-Мефодіївське братство (1845–1846). Дбати про історико-культурну спадщину, забезпечувати розвиток сучасної креативної української культури - наш спільний обов’язок! Адже лише любов до власної історії, примноження культурної спадщини свого народу є основами морального та духовного розвитку суспільства.

15:33 24.05.2021

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Ретельно та відповідально виконують свої обов’язки робітники відділу благоустрою Пісочинської селищної ради. Протягом тижня відділом щоденно проводиться очищення від сміття мікрорайонів "Мобіль" (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та "Надія", а також селища Рай-Оленівка. Згідно графіка прибирання здійснюється на вулицях: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя, разворотне коло транспорту у с. Надточії. За останній період додатково очищені від бросового сміття вулиці: Річна, Берегова, Лікарняна, 1-го Травня, Васильківська, Харківська, Новоселівська; провулок Київський. Робітниками відділу проведений покіс трави на території мікрорайону "Мобіль"; на вулиці Транспортній, Рижовський парк, Парковій (від будинку №2 до № 89), Молодіжна. Планомірно проводиться санітарна обрізка дерев. Здійснено дроблення гілок дерев у мікрорайоні «Надія». Шановні володарі собак, будь ласка, слідкуйте за своїми улюбленцями, адже аміак, що міститься у відходах життєдіяльності тварин, згубно впливає на хвойні дерева! Систематично виконується ліквідація розміщених об’яв, листівок і плакатів у невідведених для цього місцях, а також здійснюється зафарбовування написів реклами наркотичних засобів. У громаді проведені роботи щодо підготовки клумб до посадки декоративних квітів. Для безпечного й комфортного дозвілля дітей здійснюється поточний ремонт і фарбування елементів дитячих майданчиків. Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що в Пісочинській ОТГ працює програма пільгового вивезення твердих побутових відходів. Поважаємо працю інших, адже добробут громади – наша спільна справа! #Працюємо_для_людей #Ми_любимо_Пісочин

11:43 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь