A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Поліцейський офіцер громади - на сторожі безпеки мешканців!

Поліцейський офіцер громади - на сторожі безпеки мешканців!

За інформацією правоохороних органів 06 червня близько 22 години в селищі Пісочин сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій авто Toyota не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. Прибувши першим на місце події поліцейський офіцер громади Андрій Шаповалов  з’ясував, що 42-річний керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння. Між керманичем та очевидцем події зав’язався конфлікт, що переріс у сутичку й штовханину. Агресивно налаштований водій погрожував оточуючим та мав намір застосувати проти них биту.  У наслідок подій, що розгорнулись на вулиці Набережній, присутні не постраждали. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Охоронці порядку склали на чоловіка адміністративні матеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Шановні водії, у жодному разі не сідайте за кермо у стані сп'яніння, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху! ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ГРОМАД У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

16:42 08.06.2021

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

Новини спортивного життя громади. Чемпіонат Харківського району з футболу

6 червня відбувся черговий 4-й тур чемпіонату Харківського району з футболу, де команди нашої громади здобули наступні результати: "Маяк 1959" Селекційне - ФК "Березівка" - 1:6; БФК "Безлюдівка" - "Надія" Пісочин - 0:0; "Пісочинець" Пісочин - "Партизан" Покотилівка - 0:2; "Авангард" Мерефа - "Промінь" Коротич - 4:1. Наступні матчі відбудуться 13 червня. ФК "Березівка" зустрінеться вдома з Люботинським "Дербі", "Надія" Пісочин прийматиме "Авангард" з міста Мерефа. Інші дві команди виступатимуть на виїзді: ФК "Водолага" - "Пісочинець" та "Партизан" Покотилівка - "Промінь" Коротич. Вболіваємо за наших спортсменів! Бажаємо перемоги!

12:38 07.06.2021

УВАГА!  МЕРЕФ`ЯНСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АТ «ХАРКІВГАЗ» ІНФОРМУЄ

УВАГА! МЕРЕФ`ЯНСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АТ «ХАРКІВГАЗ» ІНФОРМУЄ

З 10.06.2021 по 11.06.2021 року у зв`язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску по вул. Технологічній в сел. Пісочин буде припинено газопостачання багатоквартирного житлового будинку №27-27А (81 квартира) по вулиці Комарова, 11 житлових будинків по вулиці Автомобільній та 1 КПО ТОВ «Надія» вул. Автомобільна, 3-А в селищі Пісочин. Відключення газу відбудеться 10.06.2021 о 9:00. Відновлення газопостачання планується розпочати 11 червня з 14:00.

10:10 07.06.2021

Увага! Вакансія!

Увага! Вакансія!

АТ «Трест Житлобуд-1» запрошує на роботу мулярів. Заробітна плата – 23 000 грн. Надання місця в гуртожитку. Додаткова інформація за телефонами: 066-362-07-18; 096-418-30-75 Наталія

09:49 07.06.2021

До уваги батьків!

До уваги батьків!

Ось і настали довгоочікувані літні канікули та діти мають більше часу на дозвілля.    Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дотримуйтеся правил безпечної поведінки в побуті, знайдіть час на відверту розмову з ними, роз’ясніть їм  важливість та небезпечність води, газу, вогню. Завжди демонструйте на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, побутовою хімією, ліками, легкозаймистими та вибухонебезпечними речовинами давайте чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. Адже досить часто діти, не замислюючись про наслідки, беруть сірники чи  експериментують із небезпечними речовинами,  що може мати непоправні наслідки. Запам’ятайте, що саме від ваших настанов і особистого прикладу безпечної поведінки у побуті  залежить благополуччя  нашого підростаючого покоління. Пам'ятайте, що життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих!

09:17 07.06.2021

Вітаємо з творчим успіхом вокальний колектив "Веселка"!

Вітаємо з творчим успіхом вокальний колектив "Веселка"!

Вітаємо вокальний колектив "Веселка" Пісочинського палацу культури та мистецтв (Коротичанський старостинський округ) з блискучою перемогою в 4 сезоні вокального проекту «Star Holiday Fest»! Мистецький захід, ініціатором якого є популярна радіостанція NRJ, проводиться за підтримки відомих продюсерів та артистів серед співаків 6-18 років. Дякуємо художньому керівнику колективу Вакуленко Каріні за гідну підготовку артистів до конкурсу, особистий приклад любові до мистецтва та виховання талановитої молоді нашої громади! Дорогі наші артисти! Ви – наша гордість! Бажаємо вам нових перемог, невичерпного творчого натхнення та прихильності Муз! Нехай всі ваші мрії та сподівання здійснюються!

08:58 07.06.2021

Вітаємо з професійним святом – Днем журналіста!

Вітаємо з професійним святом – Днем журналіста!

Шановні журналісти! Ви обрали нелегку та відповідальну справу – першими дізнаватися про перебіг подій і створювати об'єктивну картину нашого життя. Бажаємо вам доброго здоров’я, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів і мрій. Нехай новини, які Вам доводиться висвітлювати, будуть позитивними! Бажаємо, щоб робота завжди супроводжувалася творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками! Зі святом!

13:24 06.06.2021

Свято останнього дзвоника у Комунальному закладі "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

Свято останнього дзвоника у Комунальному закладі "Березівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

04 червня Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом  із депутатом Харківської обласної ради Любов`ю Канцедал, старостою Березівського старостинського округу Ігорем  Штодою, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлією Бєловою, депутатом Пісочинської селищної ради Ольгою Вільхівською привітав зі святом останнього дзвоника учнів Березівської ЗОШ. Почесні гості подякували  вчителям і батькам  за виховання  юного покоління, яке зростає у нашій громаді. Саме завдяки зусиллям наставників розкриваються таланти дітей, створюються умови для вдосконалення їх умінь і вибору подальшої професії. Традиційно до свята заклад освіти отримав від селищної ради у якості подарунку сучасний ноутбук, який стане у нагоді в освітньому  процесі.  Учні школи, які продемонстрували найкращі результати у навчанні, були нагороджені грамотами та похвальними листами. Випускники 4 класу виконали  чудову пісню, присвячену шкільним рокам,  учениці  2-7 класів станцювали запальний флешмоб,  а дев’ятикласники станцювали зворушливий прощальний вальс. У цьому році 14 випускників 9 класу Березівської ЗОШ розпочинають своє доросле життя. Випускників привітала їх перша вчителька Самольотова Л.В та класний керівник Галушко Галина Петрівна.  Успіхів  вам і удачі у житті, дорогі випускники! Хай всі ваші мрії здійсняться! Бажаємо всім школярам і вчителям веселих, насичених канікул! Зі святом!

16:33 05.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь