A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Ретельно та відповідально виконують свої обов’язки робітники відділу благоустрою Пісочинської селищної ради. Щоденно ними проводиться очищення від сміття  мікрорайонів Мобіль (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та Надія. Згідно графіка прибирання здійснюється по вулицях: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя, розворотне коло транспорту у с. Надточії, території селища Рай-Оленівка. За останній період додатково очищені від бросового сміття вулиці: Річна, Берегова, Лікарняна, Пирогова, 1-го Травня, Васильківська, Автомобільна, Культури, Чехова. Робітниками відділу проведений покіс трави на територія мікрорайону «Мобіль» (частково); на вулицях Полтавське шосе й Автомобільна (частково). За допомогою відділу виконувалось збирання та вивезення негабаритного сміття з території громади. Проведено дроблення гілок дерев у приватному секторі Гуків, а також у селищі Березівка. Планомірно проводиться санітарна обрізка дерев. У сосновому борі виконана підкормка туй добривом, а також підрізка пошкоджених гілок. Шановні володарі собак! Будь ласка, слідкуйте за своїми улюбленцями, адже аміак, що міститься у відходах життєдіяльності тварин, згубно впливає на хвойні дерева. На жаль, знову виявлено випадки крадіжок сміттєвих пакетів. Систематично виконується ліквідація розміщених об’яв, листівок і плакатів у невідведених для цього місцях, а також здійснюється зафарбовування написів реклами наркотичних засобів. Проведено фарбування паркану біля Пісочинської публічної бібліотеки. Сьогодні, 16 травня, робітниками відділу виконується підмітання алеї у зоні відпочинку мікрорайону «Мобіль» з подальшим ретельним промиванням водою. Виконуючи звернення депутатів селищної ради та місцевих мешканців, проводиться завезення піску на дитячі майданчики. Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що у громаді працює програма пільгового вивезення ТПВ. Поважаємо працю інших, адже добробут громади – наша спільна справа!

15:02 16.05.2021

Привітання з Днем народження Коваленко А. А., президента Корпорації «Бісквіт-Шоколад»,  Генерального  директора  ПрАТ «ХБФ», Героя України, Заслуженого  працівника промисловості України,  Почесного громадянина селища Пісочин

Привітання з Днем народження Коваленко А. А., президента Корпорації «Бісквіт-Шоколад»,  Генерального  директора  ПрАТ «ХБФ», Героя України, Заслуженого  працівника промисловості України,  Почесного громадянина селища Пісочин

Вітаємо з Днем народження Коваленко Аллу Арестівну, президента Корпорації «Бісквіт-Шоколад», Генерального  директора  ПрАТ «ХБФ», Героя України, Заслуженого  працівника промисловості України,  Почесного громадянина селища Пісочин!     Шановна Алло Арестівно! У цей прекрасний святковий день прийміть наші побажання міцного здоров’я й невичерпної наснаги у всіх Ваших починаннях! Ми безмежно вдячні за Ваш особистий вклад у розвиток Пісочинської громади, любов до рідного краю та щиру турботу про його мешканців! Нехай нові професійні звершення сповнюють Ваше золоте серце гордістю, а родинне тепло й затишок дарують щастя! Зичимо Вам нових професійних звершень на благо нашої держави, творчого натхнення на нові грандіозні ідеї,  любові, злагоди, благополуччя в сімейному колі, вірних людей у оточенні! З Днем народження!

06:39 16.05.2021

День Європи в Україні

День Європи в Україні

Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи.  Президент України Володимир Зеленський у привітанні з нагоди свята зазначив:  "День Європи став для нас чимось значно більшим, ніж тематичні заходи на центральних площах українських міст. Чимось значно вагомішим, ніж просто ярмарок їжі, напоїв, музики та решти атрибутів Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та інших європейських країн". Сьогодні День Європи символізує для нас усвідомлення свого шляху та суспільний вибір на користь фундаментальних принципів і цінностей. Це демократія, свобода, рівність і гідність. Активне громадянське суспільство та прозора влада, підзвітна й підконтрольна йому. Єдині правила гри та правоохоронці й суди, які невідворотно реагують на їхнє порушення. Справедливі податки та відповідальні громадяни, які сплачують їх. Комфортне життя і щасливе майбутнє, рух до якого відбувається хорошими дорогами та чистими безпечними вулицями". Шановні мешканці Пісочинської громади! Вітаємо Вас зі свято - Днем Європи в Україні!  

11:40 15.05.2021

Облаштування тротуару  на вулиці Надії

Облаштування тротуару на вулиці Надії

На замовлення селищної ради виконується облаштування тротуару на вулиці Надії у селищі Пісочин.  Мешканцям громади - комфортні й безпечні умови пересування!

17:03 14.05.2021

Відновлення знаку дорожнього руху

Відновлення знаку дорожнього руху

Виконуючи звернення депутата селищної ради Андрія Валяєва відновлено дорожній знак "Пішохідний перехід" біля баготоквартирного будинку на вулиці Квартальній, 8. Безпека мешканців - пріоритетний напрямок нашої роботи!

17:01 14.05.2021

Ліквідація наслідків негоди. КП "Пісочикомунсервіс"

Ліквідація наслідків негоди. КП "Пісочикомунсервіс"

13 травня робітниками КП "Пісочинкомунсервіс" ліквідовані наслідки негоди, а саме прибрано дерево, що впало на тротуарну доріжку біля багатоквартирного будинку на вулиці Молодіжній, 2 у селищі Пісочин.

16:38 14.05.2021

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

Облаштування мережі вуличного освітлення громади

14 травня на замовлення селищної ради виконаний поточний ремонт вуличного освітлення на вулицях Пирогова, Садовій, Нагірній у селищі Пісочин. Якісне освітлення території - запорука безпеки мешканців!

16:33 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь