Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Візит до поліцейської станції громади Пісочинського селищного  голови Олега Чернобая та заступника начальника ХРУП 1 ГУНП у Харківській області полковника поліції Володимира Хлєбнікова

Візит до поліцейської станції громади Пісочинського селищного голови Олега Чернобая та заступника начальника ХРУП 1 ГУНП у Харківській області полковника поліції Володимира Хлєбнікова

9 липня  Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із заступником начальника ХРУП 1 ГУНП у Харківській області полковником поліції Володимиром Хлєбніковим з робочим візитом відвідали поліцейську станцію Пісочинської громади та знайомилися з роботою офіцерів. Професіоналізм і оперативність поліцейських офіцерів гідні уваги та поваги мешканців! З нагоди професійного свята подарували офіцерам громади невеличкий подарунок- кондиціонер. Відтепер офіцери громади матимуть змогу відпочити у перервах між чергуваннями у більш комфортних умовах. Від імені мешканців громади висловлюю подяку за сумлінну службу та бажаю нових професійних успіхів!

14:34 09.07.2021

Увага! КП "Харківводоканал" інформує!

Увага! КП "Харківводоканал" інформує!

Шановні мешканці, за інформацією КП "Харківводоканал" 09 липня в зв`язку з ліквідацією аварійної ситуації припинено водопостачання у мікрорайоні "Надія". Орієнтовний час відновлення водопостачання - 9 липня о 20:00.  

10:47 09.07.2021

Благоустрій селища Пісочин

Благоустрій селища Пісочин

Продовжуються роботи з благоустрою на території селища Пісочин. 08 липня у мікрорайоні «Мобіль» на замовлення селищної ради проводиться заміна старих світильників на нові енергозберігаючі, оновлюється дорожня розмітка «Пішохідний перехід», а також виконується покіс трав`яного устілу. Безпека та комфорт мешканців – запорука добробуту громади!  

09:41 09.07.2021

Робочий візит до Пісочинської громади Чугуївського міського голови Галини Мінаєвої

Робочий візит до Пісочинської громади Чугуївського міського голови Галини Мінаєвої

08 липня  до Пісочинської громади з робочим візитом завітали Чугуївський міський голова Галина Мінаєва та фахівці структурних підрозділів. Відбувся обмін досвідом з організації роботи комунальних закладів та підприємств громад.  Співпраця громад є однією із складових успішного розвитку та рушійною силою для створення комфортних умов для мешканців!

09:35 09.07.2021

Фарбування бордюрів і опір вуличного освітлення

Фарбування бордюрів і опір вуличного освітлення

8 липня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проводиться фарбування опір вуличного освітлення та бордюрів на території мікрорайону "Мобіль", а саме: від сцени до Комунального закладу "ФОК "Мобіль" і Пісочинського ліцею "Мобіль". Підвищуємо безпеку дорожнього руху, забезпечуємо естетичний вигляд території громади!

14:16 08.07.2021

Утримуємо житловий фонд громади у належному стані

Утримуємо житловий фонд громади у належному стані

За ініціативи депутата Пісочинської селищної ради Діни Співак на замовлення селищної ради проведений ремонт під`їзду та вхідної групи у багатоквартирному будинку по вулиці Квартальній, 4 (ІV під`їзд) у селищі Пісочин. Для підвищення комфортності проживання мешканців встановлений пандус.  

11:48 08.07.2021

Вітаємо зі святом любові, взаєморозуміння та вірності - з Днем родини!

Вітаємо зі святом любові, взаєморозуміння та вірності - з Днем родини!

Родини завжди була й залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людства. Українці споконвічно вирізнялися шанобливим ставленням до родинних цінностей, саме тому родина була і залишається для нас берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку. Зичимо кожній родині нашої громади міцного здоров'я й благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими зростають наші діти, дорослі мають шану та повагу! Хай для кожного родина залишається надійною фортецею, місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть! Зі святом!

09:20 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь