Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

4 прикордонний загін Державної прикордонної служби України доводить до відома

4 прикордонний загін Державної прикордонної служби України доводить до відома

Кабінет Міністрів уніс зміни до Положення про прикордонний режим з метою приведення його у відповідність до Закону № 3633-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку». Відповідна постанова від 6 серпня 2024 року № 894 набрала чинності 9 серпня. Документ зобов'язує громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років у період проведення мобілізації (крім цільової) та/або протягом дії воєнного стану: - мати при собі військово-обліковий документ (у паперовій або електронній формі); - пред'являти його за вимогою представника Державної прикордонної служби у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі. Також нагадуємо про відповідальність за порущення прикордонного режиму, передбачену статтею 202 КУпАП.  

15:03 29.08.2024

Звернення Пісочинського селищного голови Олега Чернобая з нагоди Дня пам'яті захисників України

Звернення Пісочинського селищного голови Олега Чернобая з нагоди Дня пам'яті захисників України

НАЗАВЖДИ В НАШИХ СЕРЦЯХ, У КОЖНІЙ ХВИЛИНІ НАШОГО ЖИТТЯ… Щороку 29 серпня ми вшановуємо памʼять українців і українок, які віддали свої життя, захищаючи нашу державу. Цей день сповнений болю, скорботи та безмежної вдячності. Сьогодні разом із рідними та близькими наших Захисників і Захисниць ми згадали імена тих, кому завдячуємо своїм життям. Мужні та звитяжні хлопці й дівчата без вагань стали на захист держави, кожен із них мав свої мрії, плани, надії на майбутнє. Але, на жаль, війна забрала все це. Зі сльозами на очах дивишся на фотографії й згадуєш їхні обличчя, їхню відвагу та жертовність. Вклоняюся перед всіма воїнами, які поклали своє життя та здоров’я, захищаючи рідну землю та майбутнє своєї Батьківщини. Наша пам'ять про них буде вічною, як і наша вдячність за кожен новий день, який вони нам подарували ціною свого життя. Низький уклін і співчуття всім родинам. Щиро дякую батькам за виховання славних синів і доньок України, які відважно боронили щасливе майбутнє нашої Батьківщини, а дружинам і дітям – за підтримку в нелегкий час. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА НАШИМ ЗЕМЛЯКАМ, НАШИМ ГЕРОЯМ І ГЕРОЇНЯМ.

14:09 29.08.2024

Привітання з днем народження Івахненко Н.М., спеціаліста з оформлення документів по нарахуванню субсидії

Привітання з днем народження Івахненко Н.М., спеціаліста з оформлення документів по нарахуванню субсидії

Вітаємо з днем народження Івахненко Надію Миколаївну, спеціаліста з оформлення документів по нарахуванню субсидії та інших соціальних допомог Пісочинської селищної ради! Шановна Надіє Миколаївно, бажаємо Вам Перемоги та миру, міцного здоров`я, оптимізму та невичерпної наснаги, сімейного затишку й благополуччя! Нехай кожен день дарує Вам приємні новини, у родині панують злагода й добробут, успішне втілення планів надихає на нові ідеї та додає сил у щоденній праці. Хай всі Ваші сподівання обов'язково здіснюються! З днем народження!

06:49 29.08.2024

Відбувся урочистий мітинг до Дня визволення селища Коротич

Відбувся урочистий мітинг до Дня визволення селища Коротич

Сьогодні, з нагоди 81-ої річниці визволення селища Коротич, відбувся урочистий мітинг. Присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за свободу рідного краю. У ці непрості часи ми особливо гостро відчуваємо значення миру та єдності, які здобули для нас наші Герої. Вічна їм пам'ять і слава! Віримо і робимо все для того, щоб якнайшвидше настала довгоочікувана Перемога! Пам’ятаймо наших Захисників! Слава Героям!

22:15 28.08.2024

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у конференції освітян Харківщини

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у конференції освітян Харківщини

27 серпня 2024 року Пісочинський селищний голова Олег ЧЕРНОБАЙ взяв участь у щорічній обласній конференції освітян Харківщини – «СЕРПНЕВА – 2024», на якій обговорили ключові виклики, що стоять перед освітянами, шляхи їх подолання та плани на майбутнє. Під час урочистого заходу начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов привітав 169 випускників шкіл області, які склали НМТ на максимальну кількість балів. Особливо приємно, що серед них були три випускниці з нашої громади: - Вероніка Тормозова – випускниця КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»; - Поліна Бурковська – випускниця КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль»; - Софія Распопіна – випускниця КЗ «Пісочинський ліцей». Вітаємо дівчат із високими досягненнями. Бажаємо й надалі рухатися вперед з такою ж завзятістю та досягати нових вершин. Ваші успіхи — це гордість для всієї громади. Дякуємо нашим освітянам за те, що залишаються в громаді та продовжують навчати наших дітей, незважаючи на складну ситуацію в країні. Ваша відданість своїй справі заслуговує на найвищу повагу.

17:18 28.08.2024

Привітання з днем народження Образцової Л.М., Почесного громадянина Коротича,

Привітання з днем народження Образцової Л.М., Почесного громадянина Коротича,

Вітаємо з днем народження Образцову Людмилу Михайлівну, Почесного громадянина селища Коротич, депутата Пісочинської селищної ради, спеціаліста з питань господарської діяльності Коротичанського старостинського округу! Шановна Людмило Михайлівно, прийміть найщиріші теплі побажання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо найскорішої Перемоги, миру та благополуччя, міцного здоров`я, успішної реалізації планів, плідної та злагодженої праці колективу, сімейного тепла, затишку й добробуту! Нехай енергія буде невичерпною, близькі люблять і підтримують Вас, друзі залишаються вірними, а робота завжди приносить задоволення! Дякуємо за відданість громаді та безмежну турботу про її мешканців! З днем народження!

06:41 28.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь