A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПІДТРИМКА, ПІКЛУВАННЯ, ТУРБОТА

Сьогодні у громаді видали 187 гарячих обідів для жителів пільгових категорій (місцевих і ВПО) та одиноких мешканців пенсійного віку. Дякуємо Харківській ОВА, The Howard G. Buffett Foundation за надану благодійну допомогу та підтримку громади у нелегкій час випробувань! Шановні мешканці! Продовжимо видачу завтра, з 13:00 до 14:30. Отримувачі: - ВПО та місцеві жителі пільгових категорій - одинокі мешканці пенсійного віку. Локації: *  Пісочин, провулок Шевченка, 23 (ЗДО "Теремок"); * Пісочин, вул. Слобідська, 94 (ЗДО 1). Ми - разом!

19:14 24.03.2024

ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ДЛЯ ХАРКОВА ТА ОБЛАСТІ

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов щодо  графіків погодинних відключень електроенергії у період із 25 по 31 березня. Для Харкова: Шевченківський та Київський райони: з 9:00 до 15:00. Слобідський, Основянський райони: з 15:00 до 21:00. Салтівський, Немишлянський, Індустріальний райони: з 21:00 до 03:00 Холодногірський, Новобаварський райони: з 03:00 до 9:00. Для області: Мереф'янська ТГ, Люботинська ТГ: з 9:00 до 11:00. Зміївська ТГ, Балакліївська ТГ: з 11:00 до 13:00. Чугуївська ТГ, Ізюмська ТГ: з 13:00 до 15:00. Богодухівська ТГ, Дергачівська ТГ: з 15:00 до 17:00. Наголошую, що це вимушенний тимчасовий крок. Він потрібен для того, щоб якога більша кількість жителів області мала світло, а підприємства могли працювати. Фахівці продовжують ліквідовувати наслідки прильотів, цілодобово ремонтувати інфраструктуру після обстрілів ворога.

18:41 24.03.2024

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ! "Харківобленерго" закликає харків'ян, у яких є світло, прямо зараз максимально знизити споживання електроенергії!  "Звичайно, ви можете заряджати гаджети, вмикати світло чи дивитися телевізор. Проте наполегливо просимо вас обмежити користування потужними електроприладами! Це вкрай важливо саме зараз, коли триває важка робота з відновлення електропостачання для всього міста", - зазначили енергетики. Закликаємо вас свідомо споживати електричну енергію. Не допускайте перенавантаження системи, відкладіть усі справи, пов'язані з використанням енергоємних приладів! Заздалегідь дякуємо за розуміння!

14:00 23.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АНТИПЕНКА В.В., ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ

Вітаємо з днем народження Антипенка Валерія Валерійовича, провідного спеціаліста юридичного відділу Пісочинської селищної ради! Шановний Валерію Валерійовичу, від щирого серця бажаємо Вам мирного, щасливого, довгого життя, сповненого любові та перемог, радості, успіху, всіляких приємностей та позитиву! Нехай у Вашій родині пануватимуть злагода та достаток, всі задуми успішно втілюються у життя, підтримка колег і розуміння близьких дарують невичерпні сили та натхнення! Бажаємо найскорішої Перемоги, нових звершень у професії, тепла й затишку у сімейному колі, вірних друзів та надійних однодумців! Хай доля буде прихильною та щедрою до Вас! Нехай збудуться Ваші заповітні мрії та сподівання! З днем народження!

07:52 23.03.2024

До уваги мешканців мікрорайону "Надія"

У зв'язку з аварійною ситуацією, що виникла внаслідок ворожих обстрілів, відсутнє водопостачання споживачів мікрорайону. Пісочинською селищною радою буде організовано підвезення технічної води 22 березня о 17:00 біля Пісочинської початкової школи "Надія". З 17 до 18 години 22 березня КП "Харківводоканал" буде здійснюватися підвезення води бііля Пісочинської початкової школи "Надія" та багатоквартирних будинків по вулиці Героїв Чорнобиля (Гагаріна).

17:50 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь