A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Два 3D принтери Bambu Lab P1 Series  та квадрокоптер DJI MAVIC 3 PRO  передали Національній академії Національної гвардії України для посилення обороноздатності.

08:28 15.03.2024

ВІДБУДЕТЬСЯ ПРИЙОМ СПІВРОБІТНИКІВ БТІ

НАГАДУЄМО! Співробітники КП "Харківське районне БТІ"  проводять прийом населення громади ЩОП`ЯТНИЦІ, З 8:30 ДО 12:00  у приміщенні Пісочинської селищної ради. Прийняття замовлень за телефонами: * 095-756-94-13 Олена Василівна * 050-160-73-34 Ірина Олегівна.

16:32 14.03.2024

БЕЗКОШТОВНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ВІД ЮРИСТІВ БО БФ "КАРІТАС ХАРКІВ"

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ! 20.03.2024 о 10:00 год. в приміщенні Пісочинської селищної ради юристами БО БФ "Карітас Харків" буде надаватися безкоштовна правова допомога мешканцям громади та ВПО з наступних питань: - ВПО (реєстрація, зміни); - соц.забезпечення; - пенсія; - особисті документи; - зруйноване житло; - інші житлові, земельні питання; - перетин кордону; - тимчасовий захист (біженець/притулок/набуття громадянства або посвідки на ПМП); - трудові відносини; - спадкові відносини; - сім'я; - права дитини; - освіта. Обмеження: - кримінальні процеси; - адмін.правопорушення; - майнові спори; - супровід діяльності суб’єктів господарської діяльності. Прийом юристами буде здійснюватись за попередньою реєстрацією за телефоном 0673360455.

15:44 14.03.2024

АТ "ОЩАДБАНК" ІНФОРМУЄ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! Мобільне відділення АТ "Ощадбанк" 15.03.2024 з 10:30 до 14:30 буде розташоване за адресою: Пісочин, в'їзд Набережний, 7 (біля супермаркету "Чудо Маркет"). Прохання звертатись для вирішення фінансових питань: сплата комунальних платежів, зняття готівки з карток, поповнення карток, відправка/отримання переказів, обмін валюти та інше.

11:33 14.03.2024

МЕДИЧНІ ОГЛЯДИ: ЇХНІ ВИДИ ТА ВАЖЛИВІСТЬ

Згідно із Законом України "Основи законодавства України про охорону здоров’я" кожна людина має природне невід'ємне і непорушне право на охорону здоров'я. У статті 10 "Обов’язки громадян у галузі охорони здоров’я" зазначено: "…у передбачених законодавством випадках проходити профілактичні медичні огляди і робити щеплення". Медичний огляд працівників, з одного боку, можна розглядати як медичну процедуру, а з іншого – як механізм з’ясування можливостей працівника виконувати роботу без шкоди для свого здоров’я, передбачений законодавством про працю.

11:11 14.03.2024

День українського добровольця

14 березня в Україні відбувається вшанування добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, взяли до рук зброю, щоб захистити країну. Чому День українського добровольця відзначається 14 березня? 14 березня 2014-го на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили 500 бійців Самооборони Майдану. Вони сформували перший добровольчий батальйон для захисту України від російської гібридної агресії на Сході. Навесні того ж року виникла низка добровольчих формувань – як поза державними структурами, так і при облдержадміністраціях, Нацгвардії, поліції. У боях 2014–2015 років російсько-української війни брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Більшість із них згодом трансформувалися у військові частини силових структур. Наступний сплеск масового добровольчого руху відбувся наприкінці 2021 – на початку 2022 років. На тлі загрози повномасштабної війни в країні формувалися підрозділи територіальної оборони. А після широкомасштабного вторгнення люди просто заполонили військкомати. Зараз Сили територіальної оборони є наймолодшим родом військ в українській армії. Воїни доброї волі в Україні – непоодинокі. Добровольчий рух – один з феноменів українського суспільства. Одна з наших суперсил. У важкі моменти добровольці підтримали та посилили українську армію. У військо масово йшли найкращі. Люди, які мали досягнення та перспективи у цивільному житті, залишали бізнес і родини, наукові досягнення, успішну карʼєру в різних сферах і навіть своє життя в інших країнах та добровільно йшли на поле бою, щоб захистити Україну. Вони ризикували та ризикують життям заради нас. Чимало з них уже віддали свої життя. Шана і памʼять – це найменше, чим можемо їм віддячити! /Український інститут національної пам`яті/

08:51 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь