A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Мобільне відділення АТ "Ощадбанк" 10.04.2024р. з 10:30 до 14:30 буде розташоване за адресою: сел. Пісочин в'їзд Набережний, 7 (біля супермаркету "Чудо Маркет"). Прохання звертатися для вирішення фінансових питань: сплата комунальних платежів, зняття готівки з карток, поповнення карток, відправка/отримання переказів, обмін валюти та інше.

10:54 09.04.2024

Некролог Тер-Степаняна Еміля Шаваршовича., Почесного громадянина Пісочина

Некролог Тер-Степаняна Еміля Шаваршовича., Почесного громадянина Пісочина

З глибоким сумом повідомляємо про непоправну втрату для нашої громади... 7 квітня 2024 року на 72-му році життя пішов у вічність Тер-Степанян Еміль Шаваршович – Почесний президент ПАТ «КДБК», Почесний громадянин селища Пісочин. Людина, яка своєю наполегливістю, відданістю та щирістю зробила неоціненний внесок у розвиток і розбудову селища Пісочин. Людина, яку завжди поважали та цінували. Мудрий, глибокий та надзвичайно добрий… Еміль Шаваршович був справжнім наставником. Його мудрих порад та енергії душі, виваженості думок  бракуватиме. Це велика втрата для багатьох з нас. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Еміля Шаваршовича, розділяємо біль непоправної втрати! На жаль, йдуть найкращі… Вічна та добра пам’ять!

21:51 08.04.2024

Привітання з днем народження Кашуріна О.І., радника Пісочинського селищного голови

Привітання з днем народження Кашуріна О.І., радника Пісочинського селищного голови

Вітаємо з днем народження Кашуріна Олександра Івановича, радника Пісочинського селищного голови з питань культури, Почесного громадянина Харківського району! Від щирого серця бажаємо імениннику найскорішої Перемоги, миру та благополуччя, міцного здоров'я, невичерпного творчого натхнення, любові близьких і вірних людей у оточенні! Шановний Олександре Івановичу, хай всі Ваші сподівання обов'язково здійсняться! Нехай щедра доля буде прихильною до Вас, даруючи свої щедроти та оберігаючи від прикрощів, птимізм не залишає Вас, а нові мистецькі шедеври дарують людям радість! З днем народження!

07:19 06.04.2024

ПІДТРИМУЄМО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

ПІДТРИМУЄМО НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

З 3 по 5 квітня внутрішньо переміщені особи з окупованих та деокупованих громад мали змогу отримати гуманітарну допомогу - продовольчі набори. Дякуємо Харківській обласній військовій адміністрації за за надану допомогу та можливість підтримати людей у скруті. Ми - разом! Нагадуємо, що вся інформація щодо видачі гуманітарної допомоги публікується на джерелах селищної ради. Слідкуйте за нашими новинами - будьте в курсі подій громади!

16:08 05.04.2024

ВИДАЄМО ГАРЯЧІ ОБІДИ

ВИДАЄМО ГАРЯЧІ ОБІДИ

Завдяки проекту Укрзалізниці #Foodtrain за підтримки фонду Говарда Баффета ПРОДОВЖУЄМО видачу безкоштовних гарячих обідів жителям нашої громади. УВАГА! НАСТУПНА ВИДАЧА - 6 КВІТНЯ. Час - о 13:30. Отримувачі: - ВПО та місцеві жителі пільгових категорій; - одинокі мешканці пенсійного віку. Локації: - Пісочин, провулок Шевченка, 23 (ЗДО "Теремок"); - Пісочин, вул. Слобідська, 94 (ЗДО 1). 7 квітня видачі не відбуватиметься. Продовжимо 8 квітня. Для отримання обіду з собою необхідно мати харчові контейнери (емності). Дякуємо керівництву Харківської ОВА, фонду Говарда Баффета, Укрзалізниці за можливість підтримати людей у скруті! ДЯКУЄМО ЗА ВАШУ ТУРБОТУ!

15:57 05.04.2024

ВИДАЄМО ГАРЯЧІ ОБІДИ МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

ВИДАЄМО ГАРЯЧІ ОБІДИ МЕШКАНЦЯМ ГРОМАДИ

Сьогодні вкотре видали безкоштовні гарячі обіди жителям нашої громади у проекту Укрзалізниці #Foodtrain за підтримки фонду Говарда Баффета видачу безкоштовних гарячих обідів жителям нашої громади. УВАГА! ЗАВТРА, 5 КВІТНЯ, ОСТАННІЙ ДЕНЬ ВИДАЧІ! Час - о 13:30. Отримувачі: - ВПО та місцеві жителі пільгових категорій; - одинокі мешканці пенсійного віку. Локації: - Пісочин, провулок Шевченка, 23 (ЗДО "Теремок"); - Пісочин, вул. Слобідська, 94 (ЗДО 1). Для отримання обіду з собою необхідно мати харчові контейнери (емності). Дякуємо керівництву Харківської ОВА, фонду Говарда Баффета, Укрзалізниці за можливість підтримати людей у скруті! РАЗОМ ПОДОЛАЄМО НЕЗГОДИ! 

16:59 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь