A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АНТИПЕНКА В.В., ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АНТИПЕНКА В.В., ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ

Вітаємо з днем народження Антипенка Валерія Валерійовича, провідного спеціаліста юридичного відділу Пісочинської селищної ради! Шановний Валерію Валерійовичу, від щирого серця бажаємо Вам мирного, щасливого, довгого життя, сповненого любові та перемог, радості, успіху, всіляких приємностей та позитиву! Нехай у Вашій родині пануватимуть злагода та достаток, всі задуми успішно втілюються у життя, підтримка колег і розуміння близьких дарують невичерпні сили та натхнення! Бажаємо найскорішої Перемоги, нових звершень у професії, тепла й затишку у сімейному колі, вірних друзів та надійних однодумців! Хай доля буде прихильною та щедрою до Вас! Нехай збудуться Ваші заповітні мрії та сподівання! З днем народження!

07:52 23.03.2024

До уваги мешканців мікрорайону "Надія"

До уваги мешканців мікрорайону "Надія"

У зв'язку з аварійною ситуацією, що виникла внаслідок ворожих обстрілів, відсутнє водопостачання споживачів мікрорайону. Пісочинською селищною радою буде організовано підвезення технічної води 22 березня о 17:00 біля Пісочинської початкової школи "Надія". З 17 до 18 години 22 березня КП "Харківводоканал" буде здійснюватися підвезення води бііля Пісочинської початкової школи "Надія" та багатоквартирних будинків по вулиці Героїв Чорнобиля (Гагаріна).

17:50 22.03.2024

ЩОДО ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ

ЩОДО ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Шановні мешканці!  Наразі через ворожі обстріли електропостачання відсутнє у домоволодіннях Харкова, Харківської області та нашої громади зокрема. Для тих, у кого відсутнє електропостачання працюють ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ: Пісочин, мікрорайон «Мобіль» (ЗДО «Теремок»); Пісочин мікрорайон "Надія" (початкова школа "Надія); Коротич ( Коротичанський ЗДО); Березівка (офіс старости). У Пунктах Незламності Ви зможете :зарядити гаджети. УВАГА: у разі відсутності електропостачання пункти працюватиме 24/7.

08:26 22.03.2024

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ САЛАЩЄНКА В.М., ВОДІЯ МПК-1

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ САЛАЩЄНКА В.М., ВОДІЯ МПК-1

Вітаємо з днем народження Салащєнка Володимира Миколайовича, водія МПК-1 Пісочинської селищної ради! Шановний Володимире Миколайовичу, прийміть найщиріші привітання з нагоди дня Вашого народження! Зичимо найскорішої Перемоги та миру, міцного здоров`я, благополуччя та достатку у родинній домівці, успіхів у роботі, віри в серці! Нехай у Вашому житті завжди буде багато любові, щастя та радості! Хай всі плани реалізуються, а в сімейному колі пануватимуть злагода й взаємоповага! Дякуємо за самовіддану працю на благо громади та бажаємо нових перемог і звершень у професії! Хай доля буде прихильною та лагідною до Вас! Нехай береже Вас Господь! З днем народження!

07:15 22.03.2024

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ

ПІДТРИМУЄМО ЗСУ

Ми завжди на зв'язку з військовими та намагаємося максимально швидко реагувати на найрізноманітніші запити наших захисників: - Квадрокоптер DJI MAVIC 3Т – для в/ч А4741; - Квадрокоптер Autel EVO MAX 4T – для в/ч А3073; - Захисний кунг на пікап – для потреб в/ч А4950; - Буржуйки – відправили в лютому на фронт через Центр волонтерів О. Тищенка. Віримо в Перемогу! Слава нашим Героям!

19:06 21.03.2024

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ГРОМАДИ З МЕШКАНЦЯМИ

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА ГРОМАДИ З МЕШКАНЦЯМИ

Відбулася зустріч Пісочинського селищного голови Олега ЧЕРНОБАЯ з мешканцями Коротичанського старостинського округу. Очільник громади прозвітував про виконану роботу протягом 2023 року в  громаді та окрузі. Присутні за зустрічі обговорили нагальні питання, що турбують мешканців у цей час, а також поділилися планами на майбутнє щодо відновлення та розвитку громади. Працюємо задля Перемоги та миру в нашій країні!

19:00 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь