Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

ІНФОРМУЄ АТ "ХАРКІВОБЛЕНЕРГО"

УВАГА! За інформацією АТ "Харківобленерго" у зв`язку з аварійною ситуацією частина споживачів сел. Пісочин залишається без енергопостачання. Працівниками "Харківобленерго" проводяться необхідні роботи щодо усунення аварії.

15:37 27.05.2022

Новини ЖКГ. Ремонт доріг

Новини ЖКГ. Ремонт доріг

Виконуємо ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць селища Пісочин. Роботи проводяться по вул. Транспортній, Рижовській парк, пров. Транспортному. У планах - роботи на інших проблемних ділянках.

12:39 27.05.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ

УВАГА! У зв`язку з відсутнім доступом до інтернету 27 травня (п`ятниця) видачи гуманітарної допомоги у рамках Програми Президента "Пакет кожному громадянину" у будівлі Пісочинської початкової школи "Надія" НЕ БУДЕ! Місцеві мешканці, які ще не отримували допомогу, мають змогу сьогодні отримати її у приміщенні Пісочинського ліцею (Клубна, 5) та Пісочинського ліцею "Мобіль" (Технологічна, 4). Видача у Пісочинській початковій школі "Надія" буде відновлена у понеділок, 30 травня.

09:50 27.05.2022

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПРОДОВОЛЬЧІ ПАКУНКИ ВІД ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

ГРОМАДА ОТРИМАЛА ПРОДОВОЛЬЧІ ПАКУНКИ ВІД ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

Шановні мешканці громади! Пісочинська селищна рада отримала від ХООТЧХУ (червоний хрест) продовольчі пакунки! - Хто може отримати? 1. Малозабезпечені родини (за наявності довідки малозабезпеченого) 2. Мешканці, які відносяться до наступних категорій: - СЖО (знаходяться на обліку селищної ради) - ДБСТ (ДИТЯЧІ БУДИНКИ СІМЕЙНОГО ТИПУ) - Діти під опікою (при наявності підтверджуючих документів) - Де можна отримати? Вул Клубна, 5 (приміщення майстерень КЗ «Пісочинський Ліцей») - Коли можна отримати? 27 травня 2022 року з 10:00- 14:00 При собі мати документи, які підтверджують приналежність до однієї з категорій! Пакунок видається один на родину!

19:51 26.05.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА БЕЗ ЗМІН!

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА БЕЗ ЗМІН!

26 травня розпочнеться о 21:00 та триватиме до 6 ранку 27 травня. Нагадуємо, що протягом комендантської години переміщення територією громади пішки або на автотранспортних засобах ЗАБОРОНЕНО! Бережіть себе та своїх рідних!

19:41 26.05.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ПАКЕТ ПРЕЗИДЕНТА

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА - ПАКЕТ ПРЕЗИДЕНТА

Шановні мешканці громади! Сьогодні отримали останню партію продовольчих наборів для мешканців, які ще НЕ ОТРИМУВАЛИ набір за програмою Президента «Пакет кожному громадянину». - Коли можна отримати ? Щоденно починаючи з 26.05.2022 року (окрім вихідних) з 9:00-14:00 - Де можна отримати? 1. КЗ «Пісочинський ліцей «Мобіль» вул Технологічна 4а (місцеві мешканці та ВПО); 2. КЗ «Пісочинський ліцей» вул Клубна, 5; 3. КЗ «Пісочинська початкова школа «Надія» вул Молодіжна 2; 4. Офіс старости Коротичанського старостинського округу, вул Центральна, 47 (місцеві мешканці та ВПО). Отримати можуть всі зареєстровані мешканці громади без вікових обмежень, які ще НЕ ОТРИМУВАЛИ продовольчий набір. При собі мати паспорт або довідку ВПО, для дітей - свідоцтво про народження (оригінал, копія або в додатку «Дія»)

17:53 25.05.2022

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ ГРОМАДИ

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ ГРОМАДИ

Забезпечуємо належний санітарний стан навколишнього середовища, дбаємо про естетичний вигляд території.  24 та 25 травня робітниками КП "Пісочинкомунсервіс" проведений покіс трави по вулицях Рай-Оленівській, будинок №№ 1 та 5.  

16:09 25.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь