A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

СТАНОМ НА 07 ТРАВНЯ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА БЕЗ ЗМІН!

СТАНОМ НА 07 ТРАВНЯ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА БЕЗ ЗМІН!

07 травня комендантська година розпочнеться о 21:00 та триватиме до 6 ранку 08 травня. Нагадуємо, що протягом комендантської години переміщення територією громади пішки або на автотранспортних засобах ЗАБОРОНЕНО! Бережіть себе та своїх рідних!

16:17 07.05.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

  До уваги мешканців приватного сектора! Вивезення твердих побутових відходів проводитиметься за існуючим графіком, що діяв до введення воєнного стану. Зміни у графіку відбулись лише у суботу та неділю, а саме: адреси, які охоплювалися в суботу будуть відпрацьовані у четвер, а недільні - у п'ятницю. Початок вивезення з понеділка по п'ятницю - з 8 ранку.  

12:19 07.05.2022

Відбулось чергове засідання депутатського корпусу

Відбулось чергове засідання депутатського корпусу

06 травня відбулось чергове засідання депутатського корпусу Пісочинської селищної ради. Вдячні всім депутатам за плідну та самовіддану роботу у цей нелегкий час: роздача гуманітарної допомоги, територіальна оборона, волонтерська діяльність! Завдяки командній роботі, наша громада завжди відрізнялась активним розвитком. Впевнені, що так буде і після нашої перемоги! Все буде Україна!

07:27 07.05.2022

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

Пісочинський селищний голова Олег Чернобай відвідав КНП Пісочинської селищної ради «ЦПМД №2» та поспілкувався з медичними працівниками закладу. Він подякував їм за щоденну роботу та надання якісних медичних послуг населенню! Нагадуємо, що спеціалісти медичного закладу, як і раніше, ведуть прийом відповідно до затвердженого графіку роботи в усіх територіальних відділеннях центру.

22:06 06.05.2022

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Як жити, допомагати й перемагати у воєнний час? У тематичному розділі нашого Довідника безбар'єрності – нові поради для тих, кому найважче: сімей з дітьми, людей старшого віку та їхніх близьких, людей з інвалідністю. Отже, нова важлива інформація: - Що робити, якщо людина із психічними порушеннями розгубилася під час повітряної тривоги? https://bit.ly/3MN4DJD - Як допомогти людині з порушеннями зору в укритті? https://bit.ly/3vEinRi - Як навчити дитину поводитися в натовпі й не загубитися? https://bit.ly/3w4EPlD І ще понад десяток інструкцій і порад, актуальних зараз для батьків з дітьми, людей з інвалідністю, старших людей – тут: https://bit.ly/3OUmmjZ Зокрема: Як допомогти дитині у тривожній ситуації? (https://bit.ly/3y7uA2j) Як подбати про дитину в укритті? (https://bit.ly/3y7uuHZ) Як діяти, якщо дитина побачила щось шокуюче й налякана? (https://bit.ly/3F9cBu2) Як розповісти та пояснити дитині втрату рідної людини? (https://bit.ly/3vDOGQ7) Як підтримати дитину в дорозі? (https://bit.ly/3OY75Pw) Як перетнути кордон з дитиною до 18 років? (https://bit.ly/3OTmRuR) Як допомогти дитині адаптуватися в тимчасовому житлі? (https://bit.ly/3vDsZjd) Що робити, якщо ви побачили протиправні дії щодо іншої людини? (https://bit.ly/39DtVvD) Як отримати «пакунок малюка» або грошову компенсацію за нього? (https://bit.ly/3MQhU3V) Куди звертатися батькам дітей з важкими захворюваннями? (https://bit.ly/3LEgk56) Як заспокоїти людину старшого віку під час обстрілів? (https://bit.ly/3KD8o2U) Як переконати людину старшого віку спуститися в укриття? (https://bit.ly/39zaZ0V) Як налаштувати людину старшого віку на переїзд у безпечне місце? (https://bit.ly/3s9cCc2) Як розповісти людині старшого віку про втрату близького? (https://bit.ly/3vEkl48) Що робити, якщо ви зустріли дезорієнтовану людину? (https://bit.ly/379CNIg) Як і де дістати ліки людині старшого віку? (https://bit.ly/3MRuekJ) Як отримати пенсію, субсидію, соціальну допомогу після евакуації? (https://bit.ly/3OTo857) Як уберегти людину з аутизмом від сенсорного перенавантаження? (https://bit.ly/3y6vvAd) Як батькам налаштувати на дорогу дитину з аутизмом? (https://bit.ly/3KD9agk) Як налагодити комфортний побут дитини з аутизмом на новому місці? (https://bit.ly/3sa1gEy) Як надати першу допомогу людині, у якої стався напад епілепсії? (https://bit.ly/3LI2KO6)

13:31 05.05.2022

Проведено фарбування бордюрів

Проведено фарбування бордюрів

4 травня робітниками К.П. Пісочинське ВУЖКГ проведено фарбування бордюрів на прибудинкових територіях у мікрорайоні "Мобіль". Зовсім інше відчуття від нової яскравої фарби! Дякуємо! З турботою про добробут громади #Пісчинське_ВУЖКГ

09:52 05.05.2022

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

НОВИНИ БЛАГОУСТРОЮ

Продовжуємо приводити територію громади до ладу! Робітниками відділу благоустрою здійснюється покіс трави та прибирання від бросового сміття вулиць громади. Облаштовуються декоративні клумби, систематично виконується полів багаторічних рослин. Дякуємо за нелегку працю!

09:29 05.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь