A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

28 квітня розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 29 квітня. Нагадуємо, що протягом комендантської години переміщення територією громади пішки або на автотранспортних засобах ЗАБОРОНЕНО! Бережіть себе та своїх рідних!

15:32 28.04.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Шановні мешканці громади! Збір пакетів від Президента відбувається в різних областях України. Пакети доставляються централізовано до Харківського обласного логістичного центру. Потім відповідно графіку кожна громада отримує визначену кількість пакетів та доставляє до пунктів масових видач! Пісочинська селищна рада ЛИШЕ ВИДАЄ ПАКЕТИ! Ми їх не формуємо! ПАКЕТ ОТРИМАЄ КОЖЕН ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ МЕШКАНЕЦЬ В ПОРЯДКУ ЧЕРГОВОСТІ! Якщо ви мешкаєте в громаді, але зареєстровані в іншому місці, пакет отримати можете лише у місці реєстрації (виключенням є переселенці з довідками). Пакети доставляються в громаду вантажівками (20т) і кількість залежить від можливості авто! Не хвилюйтесь , пакет отримає кожний!

15:12 28.04.2022

ДІЯ - ГАРЯЧА ЛІНІЯ ДЛЯ КОНСУЛЬТАЦІЇ

ДІЯ - ГАРЯЧА ЛІНІЯ ДЛЯ КОНСУЛЬТАЦІЇ

Запустили гарячу лінію для консультацій щодо допомоги від держави. Відтепер отримати консультацію щодо соціальної допомоги постраждалим від війни можна на гарячій лінії. Тож якщо у вас виникли питання щодо виплат ВПО, допомоги по безробіттю тощо, звертайтеся за номером 0 800 331 834. На гарячій лінії ви можете отримати консультацію про: – необхідні документи, щоб скористатися послугами для переселенців, – виплати та статус ВПО, – допомогу по безробіттю тощо. Перелік послуг, щодо яких ми проводимо консультації, буде збільшуватися. Тож стежте за нашими оновленнями. Графік роботи: з 8:00 до 22:00. Дзвінки на гарячу лінію за номером 0 800 331 834 з телефонів українських мобільних операторів безоплатні. Нагадаємо, що минулого тижня в Дії з?явилася комплексна послуга для ВПО. Вже понад 272 тисячі українців отримали статус внутрішньо переміщеної особи та очікують на виплати. Допоможемо всім, хто цього потребує. Чекаємо на ваші звернення.

09:59 28.04.2022

УВАГА! Припинення електропостачання

УВАГА! Припинення електропостачання

УВАГА! У зв'язку з проведенням ремонтних робіт 28 квітня з 9:00 до 14:00 буде припинено електропостачання у будинках по вулиці Молодіжна 1 та 1а.

08:25 28.04.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

27 квітня розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 28 квітня. Нагадуємо, що протягом комендантської години переміщення територією громади пішки або на автотранспортних засобах ЗАБОРОНЕНО! Бережіть себе та своїх рідних!

16:04 27.04.2022

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

УВАГА! ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА!

Шановні мешканці громади! 28 квітня розпочинається видача продуктових наборів для населення за програмою Президента «Пакет кожному громадянину» у пунктах масових видач. Хто може отримати:  28 квітня - зареєстровані мешканці громади віком від 60 років!  *Місця видачі 28.04.2022* 1. Пісочинськи ліцей (вул Клубна, 5) 2. Пісочинський ліцей «Мобіль» (вул Технологічна 4а) - ТІЛЬКИ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ 3. Пісочинський ліцей «Джерело» (вул 1-го Травня, 5) 4. Берёзівська гімназія (вул Площа Свято-Іллінська, 1) 5. Офіс старости Коротичанського старостинського округу ( вул Центральна, 47) 6. Пісочинська початкова школа «Надія» (вул Молодіжна, 2) 7 селище Рай-Оленівка (вул Райоленівська, 8а) 8. Перехрестя в-ду Зої Космодемьянської та пров. Лісового, дитячий майданчик  *Час видачі:  Видача розпочнеться *28.04.2022 з 10:00 до 15:00! * При собі обов’язково мати ПАСПОРТ, який посвідчує місце реєстрації! Пакет видається 1 раз на 1 мешканця!  Для вашої безпеки, не утворюйте великих скупчень та черг, обирайте пункт видачі, який розташований до вас найближче! Не турбуйтесь, видача буде проходити поки всі мешканці не отримають продовольчі набори в порядку черговості! Пакети доставляються на територію громади планомірно декілька разів на тиждень, якщо ви не отримали набір, слідкуйте за оновленням інформації на офіційних джерелах! ВАЖЛИВО: Час та локації будуть змінюватись щоденно задля вашої зручності та безпеки!

11:51 27.04.2022

У Березівці відбувся обряд освячення пасок

У Березівці відбувся обряд освячення пасок

У Березівському старостинському окрузі відбувся обряд освячення пасок. Зі світлим святом Великодня, громадо! Миру та Божого благословіння! Хай всі наші заповітні сподівання збудуться! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

16:17 24.04.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

УВАГА!  Комендантська година 24 квітня розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 25 квітня. Нагадуємо, що протягом комендантської години переміщення територією громади пішки або на автотранспортних засобах ЗАБОРОНЕНО! Бережіть себе та своїх рідних!

15:14 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь