A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Зі святом  Благовіщення!

Зі святом Благовіщення!

Вітаємо з великим святом Благовіщення! Нехай у нашій рідній Україні запанують мир, любов, благополуччя та Божа благодать. Хай зло ніколи не перемагає, а в кожну родинну оселю приходять лише добрі вісті! Зі святом, громадо!

06:37 07.04.2022

Наша громада завжди була і буде дружною, гарною, охайною та комфортною - Пісочинський селищний голова Олег Чернобай

Наша громада завжди була і буде дружною, гарною, охайною та комфортною - Пісочинський селищний голова Олег Чернобай

Продовжуємо підтримувати населення громади: - надаємо адресну допомогу одиноким пенсіонерам та мешканцям у скруті; - безкоштовно надаємо дитяче харчування та підгузки для родин із маленькими дітьми; - для малечі, яка вимушена ховатися в укриттях, роздали апельсини- невеличкий вітамінний заряд; - майже щоденно роздаємо продукти харчування для нужденних в різних куточках громади; - безкоштовну одежу щоденно видаємо малозабезпеченим родинам та внутрішньо переміщеним мешканцям (у приміщенні Пісочинського ліцею «Джерело») Вдячний всім підприємцям, які працюють та дають змогу всім мешканцям купувати продукти харчування та засоби першої необхідності! Вдячний керівництву Харківської обласної військової адміністрації та Харківській районній військовій адміністрації за надану гуманітарну допомогу у вигляді курятини. Особлива подяка волонтерам, які щоденно працюють для людей та допомагають у цей нелегкий час! Також звертаюсь до вас із проханням! Давайте допомогати один одному та нашій громаді! Прошу всіх по можливості виходити та прибирати біля своїх домівок! Щоденно комунальні служби громади працюють задля привабливого вигляду населених пунктів, але разом, ми це зможемо зробити значно швидше! Наша громада завжди була і буде гарною, охайною та комфортною! Все буде Україна!

23:25 06.04.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

Доброго дня, шановні мешканці! Завтра, 7 квітня, з 9:00 до 14:00 комунальниками буде вивезено ТПВ з території приватного сектора за наступними адресами: - вул. Рощинська; - вул. Лікарняна; - вул. Курортна; - вул. Санаторна; - вул. Пирогова. У зв'язку з обмеженим маневруванням техніки, яка задіяна у вивозі твердих побутових відходів з приватного сектора, пропонуємо мешканцям провулків, в'їздів, тупиків у день вивезення складувати сміття на центральних найближчих до вас вулицях. З повагою, селищна рада.

15:17 06.04.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

УВАГА! Cьогодні, 06 квітня, комендантська година в Пісочинській громаді розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 7 квітня. Протягом комендантської години пересуватися територією громади пішки або на автівках заборонено! Не ризикуйте - воно того не варто! Бережіть себе та своїх рідних! ***У випадку зміни інформація буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради!

15:01 06.04.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

Доброго дня, шановні мешканці! Завтра, 6 квітня, з 9:00 до 14:00 комунальниками буде вивезено ТПВ з території приватного сектора за наступними адресами: - вул. Шевченка; - вул. 1-го Травня; - вул. Партизанська; - вул. Слобідська; - вул. Гоголя; - вул. Рижовська; - Кооперативна. *Провулки, тупики та в'їзди, що прилеглі до вищезазначених вулиць, буде також охоплено. З повагою, селищна рада.

18:28 05.04.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

УВАГА! Cьогодні, 05 квітня, комендантська година в Пісочинській громаді розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 6 квітня. Протягом комендантської години пересуватися територією громади пішки або на автівках заборонено! Не ризикуйте - воно того не варто! Бережіть себе та своїх рідних!

17:34 05.04.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

Шановні мешканці провулків, тупиків, в'їздів громади! У зв'язку з обмеженим маневруванням техніки, яка задіяна у вивозі твердих побутових відходів з приватного сектора, пропонуємо вам у день вивезення складувати сміття на центральних найближчих до вас вулицях.

16:22 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь