A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

Доброго дня, шановні мешканці! Завтра, 6 квітня, з 9:00 до 14:00 комунальниками буде вивезено ТПВ з території приватного сектора за наступними адресами: - вул. Шевченка; - вул. 1-го Травня; - вул. Партизанська; - вул. Слобідська; - вул. Гоголя; - вул. Рижовська; - Кооперативна. *Провулки, тупики та в'їзди, що прилеглі до вищезазначених вулиць, буде також охоплено. З повагою, селищна рада.

18:28 05.04.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

УВАГА! Cьогодні, 05 квітня, комендантська година в Пісочинській громаді розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 6 квітня. Протягом комендантської години пересуватися територією громади пішки або на автівках заборонено! Не ризикуйте - воно того не варто! Бережіть себе та своїх рідних!

17:34 05.04.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

Шановні мешканці провулків, тупиків, в'їздів громади! У зв'язку з обмеженим маневруванням техніки, яка задіяна у вивозі твердих побутових відходів з приватного сектора, пропонуємо вам у день вивезення складувати сміття на центральних найближчих до вас вулицях.

16:22 05.04.2022

Підтримуємо незахищені верстви населення громади

Підтримуємо незахищені верстви населення громади

У нелегкий час намагаємося забезпечити наших мешканців всім необхідним. Продовжуємо надавати продуктові набори літнім жителям, які мають проблеми з пересуванням. Видаємо дитяче харчування та памперси для найменших представників нашої громади. Допомагаємо вихованцям дитячих будинків сімейного типу селищної ради. Щиро вдячні всім небайдужим, всім волонтерам, що допомагають громаді. Завдяки вам віра у людяність і доброчесність залишається в наших серцях! #миразом

21:40 04.04.2022

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дві прекрасні нові сім'ї сьогодні було зареєстровано в Пісочинській селищній раді Вітаємо молодят! Нехай над нашою країною знову буде мирне блакитне небо, даруючи всім родинам Боже благословення! Бажаємо молодятам взаєморозуміння та гармонії, міцного здоров'я й благополуччя, нових перемог і довгого щасливого віку! З весіллям!

20:34 04.04.2022

Підтримуємо комунальників у скрутний час!

Підтримуємо комунальників у скрутний час!

Намагаємося забезпечити продуктами харчування працівникам комунальних підприємств громади, які щодня приводять до ладу територію, проводять необхідні роботи для забезпечення сталої роботи інженерних мереж, створюють нам комфортні умови. На фото: видали продуктові набори працівникам ТОВ "Мобількомунсервіс". Дякуємо за нелегку працю!

19:37 04.04.2022

ЖИТТЯ ГРОМАДИ

ЖИТТЯ ГРОМАДИ

На варті чистоти та порядку Стала робота К.П. Пісочинське ВУЖКГ забезпечує нам належний санітарний стан навколишнього середовища та естетичний вигляд території громади. Поважаємо працю цих людей, адже саме вони є справжніми героями сьогодення!

11:37 04.04.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА

Продовжуємо надавати гуманітарну допомогу мешканцям нашої громади. Сьогодні у Березівці видали курятину. Підопічним відділення з надання соціальних послуг одиноким непрацездатним мешканцям похилого віку селищної ради курятину та яйця доставили адресно. #миразом у скрутний час! Підтримуємо та піклуємося один про одного й в цьому наша сила!

22:43 03.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь