A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

До уваги батьків!

До уваги батьків!

Міністерством оборони України, Державною прикордонною службою України та Міністерством соціальної політики України видано добірку роз’яснень щодо переліку документів, що є підставою для перетинання державного кордону України деякими категоріями чоловіків-громадян України віком від 18 до 60 років, які супроводжують дітей та інших осіб зі спеціальним статусом. Матеріал підготовлено з урахуванням вимог Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57 (зі змінами) «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України». Ознайомитись можна тут:ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

10:35 13.04.2022

ЩОДО ДОТРИМАННЯ РЕЖИМУ СВІТЛОМАСКУВАННЯ

ЩОДО ДОТРИМАННЯ РЕЖИМУ СВІТЛОМАСКУВАННЯ

Шановні мешканці багатоповерхівок і домоволодінь приватного сектора! Звертаємо вашу увагу на те, що на час комендантської години з 20:00 до 6:00 необхідно вимикати світло в оселях та під’їздах житлових будинків. Заборонене й підсвічування будь-якої реклами. Дотримання режиму світломаскування може врятувати життя вам, вашим рідним та вашим сусідам! ВАЖЛИВО! У випадку порушення світломаскування будинки будуть відключені від електропостачання з 21:00 до 7:00 БЕЗ ДОДАТКОВОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

13:51 12.04.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ

Шановні мешканці! 12 квітня у зв`язку з несприятливими погодними умовами вивезення сміття з приватного сектора проводитися НЕ БУДЕ! Графік вивезення на наступні дні буде повідомлений додатково на офіційних джерелах селищної ради.

08:46 12.04.2022

Увага! Міни уповільненої дії!

Увага! Міни уповільненої дії!

Як повідомив сьогодні, 11 квітня, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, у регіоні зафіксовано активне використання таких мін армією ворога. Боєприпаси з пластиковим корпусом, невеликого розміру, вагою близько 1,5 кг. У жодному разі не беріть такі боєприпаси в руки, не підходьте до них, не намагайтеся ліквідувати самостійно. Якщо побачили вибухонебезпечний предмет - негайно викликайте рятувальників за номером 101.

14:14 11.04.2022

До уваги мешканців вулиці Шкільної

До уваги мешканців вулиці Шкільної

Сьогодні вивезення сміття з вашої вулиці проводитися НЕ БУДЕ! Дата проведення робіт буде повідомлена додатково! Просимо вибачення за незручності.

09:18 11.04.2022

УВАГА! ВАЖЛИВО!

УВАГА! ВАЖЛИВО!

Шановні мешканці громади! Наразі ситуація в громаді не спокійна! Просимо всіх заради власної безпеки ТЕРМІНОВО пройти у тимчасові укриття, підвальні приміщення приватних домоволодінь та з початком комендантської години дотримуватись світло маскування і НЕ ВИХОДИТИ НА ВУЛИЦІ!

21:55 10.04.2022

Трагічна новина

Трагічна новина

Сьогодні селище Пісочин потрапило під ворожі обстріли, в наслідок яких постраждали приватні домоволодіння приватного сектору! Нажаль, є двоє загиблих, наших односельців…. Приношу щирі співчуття рідним та близьким загиблих… Розділяємо ваш біль … Ще раз закликаю всіх дотримуватись правил безпеки! Бережіть себе та своїх рідних!   Пісочинський селищний голова ОЛЕГ ЧЕРНОБАЙ

21:47 10.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь