A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

УВАГА! Cьогодні, 10 квітня, комендантська година в Пісочинській громаді розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 11 квітня. Протягом комендантської години пересуватися територією громади пішки або на автівках заборонено! Не ризикуйте - воно того не варто! Бережіть себе та своїх рідних! ***У випадку зміни інформація буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради!

15:41 10.04.2022

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

ЩОДО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ З ПРИВАТНОГО СЕКТОРА

Доброго дня, шановні мешканці! Завтра, 11 квітня, з 9:00 до 14:00 комунальниками буде вивезено ТПВ з території приватного сектора за наступними адресами: - пров. Шевченка; пров. Аграрний; - вул. Берегова; - вул. Шкільна; - вул. Ломоносова; - вул. Тимірязєва; - вул. Річна; - вул. Комарова. У зв'язку з обмеженим маневруванням техніки, яка задіяна у вивозі твердих побутових відходів з приватного сектора, пропонуємо мешканцям провулків, в'їздів, тупиків у день вивезення складувати сміття на центральних найближчих до вас вулицях. З повагою, селищна рада.

12:43 10.04.2022

Привітання з Днем народження Чернопіщук В.О., першого заступника Пісочинського селищного голови

Привітання з Днем народження Чернопіщук В.О., першого заступника Пісочинського селищного голови

Вітаємо з Днем народження Чернопіщук Валентину Олександрівну, першого заступника Пісочинського селищного голови! Шановна, дорога Валентино Олександрівно! Від щирого серця бажаємо Вам миру, сімейного затишку, невичерпного оптимізму та удачі у всіх справах! Нехай всі сподівання здійснюються, ангел-охоронець береже вашу родину, у житті завжди буде місце добрим новинам і радісним емоціям! Ви - взірець для нашого колективу, наша підтримка та натхнення! Зичимо міцного здоров'я, лише приємних подій і невимовного відчуття щастя! З Днем народження!

06:18 10.04.2022

ПІДТРИМКА, ТУРБОТА, ДОПОМОГА

ПІДТРИМКА, ТУРБОТА, ДОПОМОГА

Щодня прикладаємо максимум зусиль для забезпечення мешканців громади продуктами харчування. Намагаємося підтримати всі верстви населення, дбаємо про літніх людей і діточок. Охоплюємо приватний сектор і мікрорайони, адресно доставляємо допомогу тим, хто має проблеми з пересуванням! Ми - разом!

22:21 09.04.2022

Працюють комунальники громади

Працюють комунальники громади

Робітниками відділу благоустрою селищної ради проводяться роботи з очищення території від бросового сміття та вивезення твердих побутових відходів з території приватного сектора. Дякуємо за нелегку працю та відповідальне ставлення до робочих обов'язків! Дякуємо за чистоту! #милюбимопісочин

22:02 09.04.2022

Життя нашої громади. Добра ініціатива

Життя нашої громади. Добра ініціатива

Сьогодні у Березівці відбулося велике прибирання. Дружним колективом працівники селищної ради на чолі з керівництвом громади, разом з місцевими мешканцями прибирали селище від сміття та сухої трави, наводили лад та красоту у своєму рідному краю. Чудовий приклад щирої турботи про громади, взаєморозуміння та плідної праці!

21:56 09.04.2022

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

УВАГА! Cьогодні, 9 квітня, комендантська година в Пісочинській громаді розпочнеться о 20:00 та триватиме до 6 ранку 10 квітня. Протягом комендантської години пересуватися територією громади пішки або на автівках заборонено! Не ризикуйте - воно того не варто! Бережіть себе та своїх рідних! ***У випадку зміни інформація буде опублікована на офіційних джерелах селищної ради!

15:08 09.04.2022

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

ЖИТТЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

Щиро вітаємо молоді родини громади, які зареєстрували шлюб протягом останнього тижня! Вітаємо батьків з народженням діточок! Життя продовжується! Ми бажаємо всім сім'ям мирного неба та щасливого подружнього життя, міцного здоров'я та щедрої долі. Хай збудуться всі заповітні мрії наших дітей і всі сподівання батьків!

23:18 08.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь