A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! КП "ХТМ" інформує

Увага! КП "ХТМ" інформує

За інформацією КП "Харківські теплові мережі" у зв'язку з проведенням профілактичних робіт у мережі тимчасово припинено гаряче водопостачання споживачам. Про відновлення послуг буде повідомлено додатково.

21:08 02.05.2022

ПРОДОВЖУЄМО ВИДАЧУ ГУПАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВІД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

ПРОДОВЖУЄМО ВИДАЧУ ГУПАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВІД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Шановні мешканці громади ! Сьогодні отримали чергову партію продовольчих пакетів за програмою ПРЕЗИДЕНТА «Пакет кожному громадянину» (фото варіантів наповнення нижче) 03 травня 2022 року продовжуємо видачу!  * Хто може отримати: * зареєстровані мешканці громади віком від 35 років (в подальшому всі мешканці в порядку черговості)!  *Місця видачі на 03.05.2022* 1. Пісочинськи ліцей (вул Клубна, 5) 2. Пісочинський ліцей «Джерело» (вул 1-го Травня, 5) 3. Офіс старости Коротичанського старостинського округу ( вул Центральна, 47) 4. Пісочинська початкова школа «Надія» (вул Молодіжна, 2) 5. ЗДО «Теремок» (пров Шевченка, 23)  *Час видачі: * *03 травня з 9:00 до 14:00! *  При собі обов’язково мати ПАСПОРТ, який посвідчує місце реєстрації! *Пакет видається 1 раз на 1 мешканця! * ВАЖЛИВО! Час, категорія мешканців та локації будуть змінюватись щоразу задля вашої зручності та безпеки! ПАКЕТИ ОТРИМАЄ КОЖЕН ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ МЕШКАНЕЦЬ ГРОМАДИ. КАТЕГОРІЇ МЕШКАНЦІВ ВСТАНОВЛЮЮТЬСЯ ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ ЧЕРГ ТА ОПТИМІЗАЦІЇ ВИДАЧІ. Пісочинська селищна рада НЕ ФОРМУЄ ПАКЕТИ. Ми лише їх ДОСТАВЛЯЄМО ТА ВИДАЄМО!

17:56 02.05.2022

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ!

2 травня розпочнеться о 21:00!  Триватиме до 6 ранку 3 травня. Нагадуємо, що протягом комендантської години переміщення територією громади пішки або на автотранспортних засобах ЗАБОРОНЕНО! Бережіть себе та своїх рідних!

16:19 02.05.2022

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНІ ПРОТИПІХОТНІ МІНИ?

ЧИМ НЕБЕЗПЕЧНІ ПРОТИПІХОТНІ МІНИ?

Як працюють протипіхотні міни? Вибух може статися, коли хтось наближається або безпосередньо торкається до міни. Під час вибуху міна може покалічити або завдати летальних наслідків. Чим небезпечні протипіхотні міни? За способом завдання шкоди протипіхотні міни бувають фугасні і осколкові. Осколкові міни зазвичай мають готові уражальні елементи: металеві кульки, циліндри, смужки. Фугасні міни вражають вибухом. Якщо ви побачили міну, наближатись до неї вкрай небезпечно. Одразу телефонуйте за номером 101 та 102 та повідомте про знахідку

13:58 02.05.2022

Інформує РУ ГУ ДСНС України в Харківській області

Інформує РУ ГУ ДСНС України в Харківській області

Залежно від регіону, поминальні дні в Україні, так звані гробки, цього року припадають на 1-3 травня. Після Великодня українці завжди поспішають до місць поховання померлих родичів та близьких, щоб вшанувати пам’ять про них. Цей ритуал був звичним для нас рівно до 24 лютого, відколи російська армія внесла свої правки у наші буденні справи та плани. Саме тому у цьому році ми закликаємо українців утриматися від походів на кладовища. Адже ворог продовжує нещадно обстрілювати нашу територію, у багатьох місцях вже зробивши її надто небезпечною. Сьогодні навіть деокуповані території всіяні десятками тисяч вибухонебезпечних предметів, які потребують виявлення та знищення. Зафіксовано також чимало фактів потрапляння боєприпасів на кладовища. Тож зараз ціна висадки квітів на могилу або новий парканчик може стати зависокою. Чи схвалили б цю невиправдану жертву померлі? Ми впевнені, що ні. І найкраще, що ми зараз можемо зробити в пам’ять про тих, хто пішов з життя – самим лишитися живими. Щоб мати можливість допомагати нашим воїнам та міцно тримати тил, боротися до самої Перемоги. І тоді усім, хто дивиться з неба на те, як ми захищаємо нашу Україну, буде не соромно за нас. Не ігноруйте наші застереження, не дайте ворогові шансу забрати ще більше життів, ніж вони вже забрали. ВІДЕО

11:54 01.05.2022

ПАКЕТ КОЖНОМУ ГРОМАДЯНИНУ

ПАКЕТ КОЖНОМУ ГРОМАДЯНИНУ

Шановні мешканці громади ! Сьогодні отримали чергову партію продовольчих пакетів за програмою ПРЕЗИДЕНТА «Пакет кожному громадянину» (фото варіантів наповнення нижче) 30 квітня 2022 року продовжуємо видачу!  * Хто може отримати 30.04.2022: * зареєстровані мешканці громади віком від 60 років (в подальшому всі мешканці в порядку черговості)!  *Місця видачі на 30. 04. 2022* 1. Пісочинськи ліцей (вул Клубна, 5) 2. Пісочинський ліцей «Джерело» (вул 1-го Травня, 5) 3. Офіс старости Коротичанського старостинського округу ( вул Центральна, 47) 4. Пісочинська початкова школа «Надія» (вул Молодіжна, 2) 5. Парковка біля санаторію «Роща» 6. ЗДО «Теремок» (пров Шевченка, 23)  *Час видачі:* *30.04.2022 з 9:00 до 14:00! *  При собі обов’язково мати ПАСПОРТ, який посвідчує місце реєстрації! *Пакет видається 1 раз на 1 мешканця! * ВАЖЛИВО! Час, категорія мешканців та локації будуть змінюватись щоразу задля вашої зручності та безпеки! ПАКЕТИ ОТРИМАЄ КОЖЕН ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ МЕШКАНЕЦЬ ГРОМАДИ ВІД 0-120 РОКІВ В ПОРЯДКУ ЧЕРГОВОСТІ КАТЕГОРІЇ МЕШКАНЦІВ ВСТАНОВЛЮЮТЬСЯ ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ ЧЕРГ ТА ОПТИМІЗАЦІЇ ВИДАЧІ Пісочинська селищна рада НЕ ФОРМУЄ ПАКЕТИ. Ми лише їх ДОСТАВЛЯЄМО ТА ВИДАЄМО!

15:45 29.04.2022

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НОВІКОВА О.А., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НОВІКОВА О.А., ДЕПУТАТА ПІСОЧИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Вітаємо з Днем народження Новікова Олега Анатолійовича, депутата Пісочинської селищної ради, Почесного громадянина Харківського району, Почесного громадянин селища Пісочин, голову Пісочинської спілки ветеранів Афганістану! Шановний Олеже Анатолійовичу, прийміть наші щирі привітання та побажання миру, здоров`я, невичерпної наснаги у всіх Ваших справах і добрих починаннях, натхнення на нові плани, родинного благополуччя та гармонії! Нехай підтримка вірних друзів сприяє успішному втіленню всіх задумів! Вірного ангела-охоронця та прихильної долі Вам і Вашим близьким! З Днем народження!

09:18 29.04.2022

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

ПРАЦЮЮТЬ КОМУНАЛЬНИКИ ГРОМАДИ

Робітники К.П. Пісочинське ВУЖКГ дбають про належний санітарний стан прибудинкових територій багатоквартирних будинків, які знаходяться в обслуговуванні підприємства. 28 квітня проведено покіс трави за адресами: пров.Квартальний 17, вул. Квартальна 4, в-д Набережний 13, вул.Кушнарьова 1, вул.Квартальна 8/8, вул.Дагаєва 3, вул. Комарова 27, вул.Шевченка, 25. Систематично виконуються роботи щодо прибирання території. Дякуємо відповідальне ставлення до робочих обов'язків!

07:20 29.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь