Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Привітання  з 90-річчям Мартиненко Л.М., ветерана праці, мешканки Коротичанського старостинського округу

Привітання з 90-річчям Мартиненко Л.М., ветерана праці, мешканки Коротичанського старостинського округу

Вітаємо з 90-річчям Мартиненко Лідію Миколаївну, ветерана праці, мешканку Коротичанського старостинського округу! Вельмишановна Лідіє Миколаївно! Від щирого серця зичимо Вам міцного здоров`я та щасливого довголіття, бадьорого настрою й тільки щасливих, радісних емоцій. Нехай Вас завжди оточують люблячі, вірні Вам люди, в родинному колі панують злагода та добробут, доля завжди буде прихильною до Вас і Вашої сім`ї!  З ювілеєм!

07:27 05.07.2020

Вітаємо зі святом - Днем національної поліції України!

Вітаємо зі святом - Днем національної поліції України!

04 липня відзначають своє професійне свято українські поліцейські. У п`яту річницю створення Національної поліції України зичимо її представникам міцного здоров’я та наснаги на гідну службу – нехай вона завжди сприятиме безпеці громадян та гостей України, процвітанню та розвитку нашої держави! Шановні поліцейські офіцери громади! Безмежно вдячні за Вашу службу! Бажаємо Вам затишку та добробуту в родинах, миру, впевненості у майбутньому, професійних успіхів і досягнень на благо нашої громади! Зі святом!

07:25 04.07.2020

Зустріч із мешканцями смт Коротич (Кандибівка)

Зустріч із мешканцями смт Коротич (Кандибівка)

03 липня у Коротичанському старостинському окрузі  відбулась зустріч за участі Пісочинського селищного голови Олега Чернобая, в.о. старости Коротичанського старостинського округу Наталії Пегарь, депутатів селищної ради, місцевих мешканців.  У  ході зустрічі обговорено основні проекти, реалізовані за перше півріччя 2020 року: початок капітального ремонту аварійної частини Коротичанського ЗДО, капітальний ремонт дороги, яка з'єднує смт Коротич та селище Рай-Оленівка, роботи з реконструкції вуличного освітлення, налагодження вивозу ТБО та інше. 

21:29 03.07.2020

Новини благоустрою.

Новини благоустрою.

Щоденною працею підвищуємо рівень комфортності проживання для мешканців громади. Розпочали благоустрій території біля будинків по вулицям Молодіжна 2а та 3 у мікрорайоні Надія. Наразі виконується ремонт тротуарів і внутрішньоквартальних доріг.  

18:38 03.07.2020

З турботою про добробут мешканців! Дезінфекція місць загального користування

З турботою про добробут мешканців! Дезінфекція місць загального користування

Для нерозповсюдження вірусних інфекцій на території громади робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" згідно графіка проведена дезінфекція місць загального користування в багатоквартирних будинках мікрорайону Надія, по вулицях: Некрасова, 25, Гагаріна, 5, Надії, №№ 5, 16 г, д, е.

16:13 03.07.2020

Увага! Відключення електроенергії.

Увага! Відключення електроенергії.

Люботинський РЕМ повідомляє! У зв'язку з проведенням ремонтних робіт, 06 липня з 10:00 до 16:00 год. буде припинено електропостачання по вулиці Молодіжній в мікрорайоні "Надія".

15:26 03.07.2020

#Дякуємосоцпрацівникам

#Дякуємосоцпрацівникам

Турбота, увага, відповідальність – основні принципи роботи відділення соціальної допомоги одиноким непрацездатним мешканцям похилого віку та інвалідам Пісочинської селищної ради. У період літньої спеки контроль за станом здоров`я літніх людей – запорука їх благополуччя. На фото - соціальний робітник Любов Явдошенко надає послугу спостереження за станом здоров`я підопічній Іваненко Лідії Іванівні.

10:30 03.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь