Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Юному поколінню громади – найкращі умови для гармонійного розвитку!

Юному поколінню громади – найкращі умови для гармонійного розвитку!

На замовлення Пісочинської селищної ради виконано капітальний ремонт п`яти санкімнат у Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Теремок». Повністю замінено: всі інженерні мережі, декоративну керамічну плитку, сантехніку. У санкімнатах встановлено металопластикові двері та вікна, 5 бойлерів. Облаштовані перегородки між туалетами. Комфортно, естетично, зручно!

21:40 01.07.2020

Оновлення дорожніх знаків

Оновлення дорожніх знаків

Для підвищення рівня безпеки дорожнього руху на замовлення селищної ради проводится оновлення дорожніх знаків на території мікрорайону Мобіль і по вулиці Автомобільній. Дбаємо про безпеку та комфорт пересування мешканців!

17:15 01.07.2020

Новини благоустрою громади

Новини благоустрою громади

На звернення місцевих мешканців робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради задля комфортного пересування проведена санітарна обрізка гілок дерев по вул. Полтавське шосе. Із застосуванням спеціальної техніки проведений покіс трав`яного устілу по вулиці Ясній та Інженерній, а також виконано прибирання бросового сміття. Біля будинку по провулку Комарова, 9 робітниками відділу здійснено прополку та розпушування землі на декоративній клумбі.

17:13 01.07.2020

Увага!

Увага!

До Пісочинської селищної ради надійшла інформація про початок виконання будівельних робіт без отримання дозвільних документів в районі лісу поблизу вул. Донська сел. Пісочин.

15:30 01.07.2020

До відома мешканців і гостей громади!

До відома мешканців і гостей громади!

01 липня представниками МПК-1 (місцевої пожежної команди) Пісочинської селищної ради встановлено попереджувальні знаки «Купатися заборонено» у зоні відпочинку мікрорайону Мобіль, зокрема в прибережній зоні річки Уди. Шановні мешканці! Закликаємо Вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки та не купатися у заборонених місцях. Цінуйте своє життя та здоров`я! Нехай літній відпочинок запам`ятається тільки позитивними враженнями!  

13:38 01.07.2020

Вітаємо з професійним святом - Днем державного реєстратора!

Вітаємо з професійним святом - Днем державного реєстратора!

Шановні державні реєстратори України! Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом! Зичимо Вам міцного здоров`я і завжди бадьорого настрою, злагоди та благополуччя в родинах, успішного  втілення всіх задумів і планів, яскравих позитивних вражень від життя та нових успіхів на благо нашої держави! Зі святом!

13:08 01.07.2020

Робота за покликом серця

Робота за покликом серця

Робітник відділення соціальної допомоги одиноким непрацездатним мешканцям похилого віку та інвалідам Пісочинської селищної ради Наталя Поваркова, яка працює на території селища Березівка, досконало знає всі потреби своїх підопічних.  Турботлива та доброзичлива, вона оточую літніх людей увагою. На фото: робітник відділення Наталя Поваркова надає допомоги у придбанні та доставці продовольчих товарів Трубіній Антоніні Андріївні.

11:03 01.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь