Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! Оновлений перелік рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Увага! Оновлений перелік рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 9 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Детальніше за посиланням: УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ  

23:35 09.10.2020

#Дякуємосоцпрацівникам

#Дякуємосоцпрацівникам

Щодня підвищують рівень комфорту проживання своїм підопічним робітники відділення з надання соціальної допомоги одиноким непрацездатним мешканцям похилого віку та інвалідам Пісочинської селищної ради, надаючи  необхідну допомогу літнім людям. На фото: робітники відділення Лариса Себедашева та Любов Явдошенко сплачують у Приватбанку та на Укрпошті комунальні платежі для своїх підопічних.

16:00 09.10.2020

Дезінфекція місць загального користування

Дезінфекція місць загального користування

Для нерозповсюдження вірусних інфекцій на території громади робітниками КП «Пісочинське ВУЖКГ» систематично проводиться дезінфекція місць загального користування у багатоквартирних будинках. 09 жовтня роботи виконані за адресами: вул. Квартальна, 4 та 8/8, провулок Квартальний, 17, в-д Набережний, 13. Ретельно, якісно, відповідально, з турботою про безпеку мешканців!  

16:00 09.10.2020

Підвищення рівень комфорту проживання мешканців  смт Коротич

Підвищення рівень комфорту проживання мешканців смт Коротич

На замовлення Пісочинської селищної ради  для зручності прихожан Коротичаснького старостинського округу облаштовується автомобільна парковка вздовж Свято-Покровського храму по вулиці Маяковського.

11:22 09.10.2020

Профілактична робота з учнями та їх батьками

Профілактична робота з учнями та їх батьками

08 жовтня за клопотанням адміністрації Комунального закладу "Коротичанський ліцей" працівниками служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради спільно з поліцейським офіцером громади Шаповаловим А.В. було здійснено виїзд в сім’ї, які проживають у смт. Коротич. З батьками дітей - учнів Коротичанського ліцею, було проведено профілактичні бесіди щодо їх обов’язку забезпечити отримання дітьми загальної середньої освіти, роз’яснено обов’язок батьків забезпечити належну поведінку дітей під час освітнього процесу. На розгляд чергової Комісії з питань захисту прав дітей будуть винесені питання про взяття окремих родин під соціальний супровід.

11:05 09.10.2020

РАЗОМ В МАЙБУТНЄ-2020. ВІДКРИТТЯ МІНІ-ПРОЄКТІВ

РАЗОМ В МАЙБУТНЄ-2020. ВІДКРИТТЯ МІНІ-ПРОЄКТІВ

Завдяки співфінансуванню Харківської обласної ради і Пісочинської селищної ради, ініціативи та підтримки батьківських комітетів та активних мешканців, в громаді реалізовано проєкти - переможці обласного конкурсу «Разом в майбутнє-2020». 8 жовтня відкрито проєкти «Мистецька освіта майбутнього для Пісочинської громади» на базі КЗ "Пісочинська школа мистецтв "АРТ НОВА", «Територія спорту (інтеграція дітей з особливими освітніми потребами дошкільного віку в освітньому процесі під час фізичного виховання)» в Пісочинському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Теремок", «SMART-послуги університету третього віку (навчання цифровій грамотності людей похилого віку)» у приміщенні Пісочинської публічної бібліотеки та «Мобільна сцена як фактор ресурсної самодостатності Пісочинського палацу культури та мистецтв». Проєкти сприятимуть гармонійному розвитку дітей та вдосконаленню талантів молоді нашої громади, а також забезпеченню умов для здобуття цифрової освіти людьми похилого віку. Співпраця з Харківською обласною радою та взаємодія з небайдужими мешканцями – запорука успішного втілення планів та подальшого розвитку громади! Разом – ми створюємо майбутнє! БІЛЬШ ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМ: ПІСОЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

17:47 08.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь