Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Дбаємо про належне утримання житлового фонду громади! Ремонт покрівлі будинку по вулиці Гагаріна, 5

Дбаємо про належне утримання житлового фонду громади! Ремонт покрівлі будинку по вулиці Гагаріна, 5

На замовлення Пісочинської селищної ради, за клопотанням депутата селищної ради Канцедал Любові Володимирівни робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" виконано поточний ремонт покрівлі багатоквартирного будинку по вулиці Гагаріна, 5. У ході робіт також оновлено водостічну систему та встановлено огорожу.  

14:01 07.10.2020

Засідання Комісії з питань захисту прав дитини Пісочинської селищної ради

Засідання Комісії з питань захисту прав дитини Пісочинської селищної ради

06.10.2020 року відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини Пісочинської селищної ради На засіданні комісії розглядались питання: 1. Про надання дозволу на влаштування на цілодобове перебування дитини у закладі інституційного догляду. 2. Про затвердження висновків про доцільність позбавлення батьківських прав двох громадян у зв’язку з систематичним невиконанням батьками своїх обов’язків щодо виховання та утримання дітей. 3. Про визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком. 4. Про припинення соціального супроводу чотирьох сімей, що опинились у складних життєвих обставинах у зв’язку покращенням ситуації в родинах. Щодо ще двох родин прийняті рішення про продовження соціального супроводу. 5. Про надання дозволів органу опіки та піклування на укладення правочинів щодо нерухомого майна за участю неповнолітніх дітей. 6. Про припинення опіки над майном дитини-сироти, у зв’язку з досягненням повноліття. На засіданні були розглянуті клопотання та заяви, що надійшли від громадян у вересні поточного року. Батьки, які з’явились на засідання висловили свою позицію щодо їх участі у вихованні дітей. З’ясовані факти та обставини, що мають істотне значення для вирішення подальшої долі дітей. За результатами розгляду питань були прийняті відповідні рішення, згідно чинного законодавства.

14:00 07.10.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 7 жовтня в Україні зафіксовано 4 753 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Кількість активних хворих становить 128 770 особи. Детальніше за посиланням: УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ

10:24 07.10.2020

Зустріч з мешканцями по в-ду Набережному, 4

Зустріч з мешканцями по в-ду Набережному, 4

5 жовтня Пісочинський селищний голова спільно з депутатом селищної ради Андрієм Петровичем Валяєвим провели зустріч з мешканцями будинку по в'їзду Набережний, 4. Звітували про вже виконану роботу та разом обговорили плани на майбутнє. Багаторічна співпраця селищної ради та ОСББ "Набережний-4" дає свої результати. Так, на засадах співфінансування облаштовані місця для розміщення контейнерів для збирання ТБО, встановлено камери відеоспостереження та замінено вхідні двереі на нові пластикові. За кошти селищноі ради встановлено ІТП та погашено кредит за облаштування ІТП. В 2020 році виділено на ремонт теплотраси 110 тис.грн. і 80 тис.грн. на ремонт під'їздів. Злагоджена робота всього депутатського корпусу та виконавчого комітету, тісна взаємодія з жителями - запорука успішного результату! Дякую за відверте спілкування та розуміння! Впевнений, що завдяки Вашій підтримці Пісочинська громада й надалі буде розвиватися та стане ще більш сучасною та комфортною для проживання!

09:20 07.10.2020

Увага! Оголошено 5 клас пожежної небезпеки у лісах Харківської області!

Увага! Оголошено 5 клас пожежної небезпеки у лісах Харківської області!

Шановні мешканці громади! За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Харківського регіонального центру з гідрометеорології у період з 06 по 19 жовтня в лісах області спостерігатиметься надзвичайна (5 клас) пожежна небезпека.   Пісочинська селищна рада закликає Вас не провокувати пожеж на відкритих територіях! Цінуйте життя, оберігайте наш спільний дім – Пісочинську громаду!

16:49 06.10.2020

Знесення аварійних дерев по провулку Шкільному

Знесення аварійних дерев по провулку Шкільному

06 жовтня на замовлення Пісочинської селищної ради робітниками МПК-1 (місцевої пожежної команди) проведено знесення аварійних дерев по провулку Шкільному, біля дитячого майданчику. Безпека мешканців - пріоритет нашої роботи!

14:47 06.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь