A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Дезінфекція місць загального користування

Дезінфекція місць загального користування

Для нерозповсюдження вірусних інфекцій на території громади, згідно з графіком робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" проведена дезінфекція місць загального користування у багатоквартирних будинках за адресами: вул. Квартальна, 4 та 8, пров. Квартальний,17 та в-д Набережний, 13.

23:04 25.09.2020

Дбаємо про незахищені верстви населення громади

Дбаємо про незахищені верстви населення громади

Пісочинська селищна рада продовжує надавати матеріальну допомогу мешканцям громади на лікування хвороб, малозабезпеченим мешканцям, сім’ям, які потрапили у складні життєві ситуації. 25 вересня допомогу отримали 115 громадян.

16:13 25.09.2020

Привітання з прийдешнім професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля

Привітання з прийдешнім професійним святом - Всеукраїнським днем дошкілля

25 вересня Пісочинський селищний голова О.О. Чернобай разом з депутатом селищної ради Л.В. Канцедал і начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Ю.С. Бєловою привітали з прийдешнім професійним святом працівників закладів дошкільної освіти громади. Шановні вихователі, робітники садочків! Бажаємо Вам міцного здоров`я, наснаги й оптимізму, нових успіхів у Вашій благородній праці! Дякуємо за самовідданість і терпіння, любов до своєї справи і щиру турботу про дітей! Нехай робота завжди приносить задоволення! Зі святом!

15:49 25.09.2020

Привітання з 30 річчям з дня заснування Пісочинського ЗДО №3 "Теремок"

Привітання з 30 річчям з дня заснування Пісочинського ЗДО №3 "Теремок"

25 вересня Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай разом з депутатом Пісочинської селищної ради Любов`ю Володимирівною Канцедал і начальником відділу освіти, культури молоді та спорту Юлією Сергіївною  Бєловою привітали працівників ЗДО №3 «Теремок» з 30 річчям з дня заснування садочку. Почесними грамотами від Пісочинської селищної ради відзначено : -  Гасанову Мулейлу Захид кизи, вихователя; -  Вигівську Тамару Василівну, вихователя; -  Негребу Валентину Дмитрівну, вихователя; -  Шендрікову Ольгу Андріївну, заступника директора з господарства; -  Криницьку Ольгу Федорівну, вихователя; -  Максименко Тетяну Михайлівну, помічник вихователя; -  Щербіну Ніну Борисівну, прибиральника службових приміщень; -  Ситнікову Лідію Яківну, машиніст з прання білизни;    -  Тарасенко Галину Миколаївну, помічника вихователя. З нагоди ювілею на святковий захід було запрошено робітників, які стояли біля витоків створення садочку. Щирі слова вдячності, привітання з нагоди річниці та прийдешнього професійного свята – Всеукраїнського дня дошкілля, солодкі подарунки, приємне спілкування створили неповторну святкову атмосферу.

15:47 25.09.2020

Привітання з ювілеєм Коновалова Г.А., Почесного громадянина Пісочина

Привітання з ювілеєм Коновалова Г.А., Почесного громадянина Пісочина

Вітаємо з ювілеєм Коновалова Геннадія Анатолійовича, Почесного громадянина Пісочина, Голову ветеранської організації Харківського районного управління ГУ ДСНС УКРАЇНИ у Харківській області! Протягом 30 років Геннадій Анатолійович служив в лавах МНС. З 2003 по 2012 рік виконував обов’язки начальника Харківського районного управління ДСНС України в Харківській області. Професіонал високого рівня, цілеспрямований та ініціативний, він - взірець мужності та надійності! Шановний Геннадію Анатолійовичу! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та наснаги на нові звершення! Нехай у Вашому оточенні будуть тільки вірні люди, а найближчі завжди дарують Вам свою любов. З ювілеєм!

09:19 25.09.2020

Привітання з ювілеєм Сасіної О.О., Почесного громадянина Пісочина, директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів"

Привітання з ювілеєм Сасіної О.О., Почесного громадянина Пісочина, директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів"

Вітаємо з ювілеєм Сасіну Оксану Олександрівну, Почесного громадянина Пісочина, директора комунального закладу "Пісочинська ЗОШ I – III ступенів"! Шановна Оксано Олександрівно! У цей святковий день зичимо Вам завжди відчувати гордість за успішне втілення всіх планів і задумів! Ваша прихильність до благородного покликання, високий професіоналізм, щира турбота про юне покоління та добробут громади, активна громадянська позиція та небайдужість викликають глибоку повагу! Завдяки Вашому мудрому керівництву забезпечується злагоджена праця колективу, створюються всі умови для гармонійного розвитку дітей та здобуття ними високоякісної освіти! Нехай Ваше здоров’я завжди буде міцним, кожен день сповнений натхнення та радості, в родині панують любов і злагода. Бажаємо Вам нових професійних успіхів і досягнень у всіх сферах Вашого життя! З ювілеєм!

06:17 25.09.2020

Відновлення освітлення місць загального користування  у будинках по вул.  Квартальна, 4 та 8/8 у мікрорайоні "Мобіль"

Відновлення освітлення місць загального користування у будинках по вул.  Квартальна, 4 та 8/8 у мікрорайоні "Мобіль"

24 вересня робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" відновлено освітлення місць загального користування у будинках по вулицях Квартальна, 4 та 8/8 у мікрорайоні "Мобіль". Безпека, комфорт, естетичний вигляд - забезпечуємо належне утримання житлового фонду громади!

16:04 24.09.2020

Ознаки для визначення регіону зі значним поширенням COVID-19

Ознаки для визначення регіону зі значним поширенням COVID-19

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" залежно від епідемічної ситуації в регіоні або районі чи місті обласного значення може бути встановлений рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. МОЗ УКРАЇНИ

10:55 24.09.2020

Зустріч з мешканцями. Вулиця Староолешківська

Зустріч з мешканцями. Вулиця Староолешківська

23 вересня Пісочинський селищний голова О.О. Чернобай разом з депутатом селищної ради Бондаренко Г.О. провели зустріч з мешканцями по вулиці Староолешківській. Звітували про виконану роботу у громаді. Вони також вислухали пропозиції мешканців щодо розвитку округу та відповіли на питання, які хвилювали людей. 

10:05 24.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь