A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Новий майданчик для збору ТПВ

Новий майданчик для збору ТПВ

На замовлення Пісочинської селищної ради, за клопотанням депутата селищної ради А.П. Валяєва облаштований майданчик для розміщення  контейнерів для збору твердих побутових відходів біля будинку по в-ду Набережному, 4 у мікрорайоні "Мобіль".  Мешканцям громади - чисте навколищнє середовище!

11:40 16.09.2020

Працівники служби у справах дітей та сім’ї  Пісочинської селищної ради відвідали сім’ї з дітьми, які проживають в смт. Коротич.

Працівники служби у справах дітей та сім’ї  Пісочинської селищної ради відвідали сім’ї з дітьми, які проживають в смт. Коротич.

15.09.2020 року працівниками Служби у справах дітей та сім’ї Пісочинської селищної ради, з метою виявлення дітей, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов’язків, були відвідані сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.        Під час рейду було відвідано 6 родин, які проживають в смт. Коротич. В двох помешканнях виявлені незадовільні санітарні умови. На жаль, більшість батьків не усвідомлюють свою відповідальність за майбутнє дітей, недостатньо піклуються про стан здоров’я дітей, не вважають важливим здобуття дітьми належної освіти, не контролюють їх місце перебування. З батьками проведені бесіди щодо необхідності забезпечення належних умов проживання дітей, вручені попередження та встановлені терміни для усунення  недоліків. Три родини взято під соціальний супровід служби у справах дітей та сім’ї, їм надаються соціальні та інформаційні послуги.     У разі невиконання рекомендацій служби, буде розглядатися питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

11:30 16.09.2020

Увага!

Увага!

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 7 вересня 2020 року відкрито провадження у адміністративній справі №520/11630/2020 за позовом АТ «Укргазвидобування» до Пісочинської селищної ради про скасування рішення Пісочинської селищної ради Харківського району, Харківської області №8/25-2019 від 29.08.2019 «Щодо заборони нафтогазової діяльності на території Коротичанського старостинського округу Пісочинської селищної ради».

10:36 16.09.2020

Облаштування мережі вуличного освітлення на території громади

Облаштування мережі вуличного освітлення на території громади

Забезпечуємо належний рівень освітлення території громади. 15 вересня на замовлення селищної ради проводяться ремонтні роботи у мережі вуличного освітлення мікрорайону "Мобіль". 13 вересня додатково встановлено три LED світильника по вулиці Космічній у селищі Березівка.

15:49 15.09.2020

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

Шановні мешканці громади! На сьогодні Харківський район перебуває у помаранчевій епідеміологічній зоні. Ми цінуємо Ваше здоров'я та дбаємо про дотримання правил карантину на території Пісочинської громади. Саме тому прийняли рішення не проводити масштабних святкових заходів до Дня селища! Згодом ми обов'яково відсвяткуємо разом цю видатну для нас дату! В цьому році ми запланували локальні заходи з дотриманням всіх карантинних обмежень (не більше 1 особи на 20 кВ метрів площі) Так, для дітлахів 19 вересня локально у приватному секторі та у мікрорайоні «Надія», з обов’язковим дотриманням всіх карантинних вимог, будуть проведені святкові дитячі анімації, а 26 вересня невеликі заходи заплановані у мікрорайоні «Мобіль». Сподіваємось на Ваше розуміння! Гарного всім здоров’я!

12:23 15.09.2020

Планова перевірка пожежних кранів у Пісочинській початковій школі «Надія»

Планова перевірка пожежних кранів у Пісочинській початковій школі «Надія»

11 вересня комісією в складі представників місцевої пожежної команди (МПК-1), Пісочинської селищної ради, Харківського РУ ГУ ДСНС України, адміністрації освітнього закладу проведена планова перевірка пожежних кранів у Пісочинській початковій школі «Надія». «Безпека дітей в пріоритеті!» - зазначає начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Юлія Бєлова.

11:16 14.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь