A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Будуємо майбутнє разом!

Будуємо майбутнє разом!

Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай спільно з депутатами Пісочинської селищної ради Валяєвим А.П., Алексаняном А.Я., Тараненком І.І. проінспектували хід робіт з облаштування алеї та зон рекреації у сосновому бору мікрорайону «Мобіль». Наразі встановилено паркові опори освітлення та енергозберігаючі світильники, розпочали укладати тротуарну плитку на алеї. Незабаром у громаді з’явиться чудове місце для проведення дозвілля.

21:39 09.09.2020

Зустріч з мешканцями

Зустріч з мешканцями

Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай спільно з депутатом  селищної ради Новіковим Олегом Анатолійовичем провели зустріч з мешканцями будинку N 1 по в'їзду Набережному. Поспілкувалися з людьми, вислухали всіх їх пропозиції та побажання, знайшли порозуміння у вирішенні питань, які пов'язані з подальшим розвитком громади. Підтримуємо один одного та будуємо сильну громаду!

21:09 09.09.2020

Утримання дитячих майданчиків громади

Утримання дитячих майданчиків громади

За клопотанням депутата Пісочинської селищної ради Армена Яшаєвича Алексаняна робітниками КП "Пісочинське ВУЖКГ" проведено фарбування елементів дитячого майданчика по вул. Кушнарьова, 5 у мікрорайоні Мобіль. Дбаємо про комфортні умови дозвілля дітей громади.

09:30 09.09.2020

Привітання з Днем народження Яцушкевича І.П., депутата Пісочинської селищної ради

Привітання з Днем народження Яцушкевича І.П., депутата Пісочинської селищної ради

Вітаємо з Днем народження Яцушкевича Ігоря  Павловича,  депутата Пісочинської селищної ради! Шановний Ігоре Павловичу, у цей святковий день ми бажаємо Вам насиченого радісними подіями,  сповненого любов`ю та успіхом життя! Ваша небайдужість і відповідальність, щира турбота про добробут громади, повага, з якою Ви ставитесь до оточуючих  викликають захоплення. Дякуємо за Ваш повсякденний внесок у розвиток та процвітання Пісочинської громади! Нехай любов та затишок у сімейному колі дарує натхнення на нові звершення, а  міцне здоров`я забезпечить наснагу на добрі справи. Бажаємо Вам завжди відчувати підтримку вірних друзів  та задоволення від нових професійних досягнень. З Днем народження!

06:29 09.09.2020

Ремонт дорожнього покриття по вулиці Комарова

Ремонт дорожнього покриття по вулиці Комарова

За клопотанням депутата селищної ради Савельєва Олексія Валерійовича виконується частковий ремонт дорожнього покриття по вул. Комарова (від вул. Полтавське шосе). Напередодні Пісочинський селищний голова Олег Олександрович Чернобай спільно з депутатом округу  провели зустріч із мешканцями та обговорили виконання ремонтних робіт. Незабаром частина вулиці матиме нове дорожнє покриття. Разом з мешканцями будуємо сильну і процвітаючу громаду!

21:27 08.09.2020

Увага! АТ "ХАРКІВГАЗ" інформує!

Увага! АТ "ХАРКІВГАЗ" інформує!

В Харківському районі приватна особа пошкодила газопровід високого тиску діаметром 500 мм. Пошкодження мережі відбулось під час виконання земляних робіт, без погодження та без інформування газової компанії. В результаті таких дій, було припинено газопостачання в 2,24 тис. домоволодінь Харківського району. Без газу залишились мешканці смт. Коротич, с. Олешки, Олешки-Майський, Кандибівка, Рай-Оленівка. Фахівцями АТ «Харківгаз» розпочата підготовка для виконання аварійно-ремонтних робіт на газопроводі високого тиску. Ремонтні роботи планується виконати до кінця дня 9 вересня. З 10 вересня розпочати пуск газу споживачам. Для оперативного та безпечного відновлення газопостачання  АТ "Харківгаз" просить своїх абонентів надати доступ до будинкового обладнання та мереж працівникам АТ "Харківгаз".

16:23 08.09.2020

Дезінфекція на території громади

Дезінфекція на території громади

Ретельно та якісно виконують дезінфекцію місць загального користування робітники КП «Пісочинське ВУЖКГ» Для нерозповсюдження вірусних інфекцій на території громади 08 вересня відповідні роботи було проведено у багатоквартирних будинках по вулиці Надії, 16 г, д, е та по вулиці Квартальній, №№ 4 та 8/8.  Дбаємо про здоров`я мешканців!

14:06 08.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь