Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! У банкоматі забута карта!

Увага! У банкоматі забута карта!

Увага! У банкоматі ПриватБанку біля Пісочинської селищної ради забута карта на ім'я Володимира Павлова. За картою звертатися до селищної ради.

09:24 12.10.2020

Добра справа заради добробуту громади. Збирання та вивезення рослинних рештків з території приватного сектору

Добра справа заради добробуту громади. Збирання та вивезення рослинних рештків з території приватного сектору

11 жовтня за ініціативи Пісочинського селищного голови Чернобая О.О., за клопотанням депутатів селищної ради Губського М.І., Біцюри Л.В., Савельєва О.В. робітниками відділу благоустрою 11 жовтня проведено збирання та вивезення сухої рослинності та опалого листя з території приватного сектору. У зв’язку з погодними умовами на деяких ділянках роботи продовжаться зранку 12 жовтня. Шановні мешканці! Дякуємо Вам за відповідальне ставлення до навколишнього середовища та турботу про оточуючих. #МилюбимоПісочин #неспалюй

17:36 11.10.2020

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Працюємо для людей!  Новини благоустрою громади

Ретельно та відповідально виконують свої обов’язки робітники відділу благоустрою Пісочинської селищної ради. Щоденно проводиться очищення від сміття територій мікрорайонів Мобіль (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та Надія. Згідно графіка прибирання здійснюються на вулицях: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя, разворотне коло транспорту у с. Надточії. За останній період додатково очищені від бросового сміття вулиці: Нова, Курортна, Курганна та пров. Київський. За останній період робітниками відділу проведений покіс трав’яного устілу у селищі Пісочин по вулицям: Курортній. Рощинській, Шкільній, Транспортній, Лікарняній, Курганній; на території мікрорайону «Надія» Робітниками відділу виконана санітарна обрізка дерев на дитячих майданчиках у с. Надточії, біля ветеринарної лікарні по вул. Транспортній, по вулицям Санаторній та Курганній. Також проведено збірання та дроблення гілок дерев за адресами: пров. Київський, вул. Рижовська та Заводська, Васильківська; територія біля Пісочинського ліцею. Для нерозповсюдження вірусних інфекцій щоденно проводиться дезінфекція салону соціального безкоштовного автобуса. Шановні мешканці, нагадуємо Вам, що у громаді працює програма пільгового вивезення ТПВ та за ініціативи Пісочинського селищного голови О.О. Чернобая здійснюється вивіз рослинних рештків, негабаритного сміття та гілок з приватного сектору селища Пісочин. Цінуйте неповторну красу нашого краю та поважайте працю інших!  #милюбимоПісочинськугромаду #працюємодлялюдей

17:16 11.10.2020

Вітаємо з Міжнародним днем дівчаток!

Вітаємо з Міжнародним днем дівчаток!

Чудовий, тендітний світ дівчаток — джерело майбутнього прекрасного життя. Якщо зберегти та захистити цей світ, маленькі дівчатка виростають в прекрасних, розумних, освічених жінок. Будемо милуватися та піклуватися про дівчаток, адже вони так прикрашають собою світ!

16:42 11.10.2020

Привітання з ювілеєм Кисленко М.Г., ветерана праці

Привітання з ювілеєм Кисленко М.Г., ветерана праці

За дорученням Пісочинського селищного голови Олега Олександровича Чернобая депутат селищної ради Борис Олександрович Єгупов та секретар Коротичанської первинної ветеранської організації України Валентина Андріївна Скорцова привітали з 90 річчям Кисленко Митрофана Гавриловича, ветерана праці, шанованого мешканця селища Коротич. З ювілеєм! Зичимо міцного здоров’я та щедрої долі!

15:21 10.10.2020

Облаштування разворотнього кола громадського транспорту по вулиці Центральній у селищі Коротич

Облаштування разворотнього кола громадського транспорту по вулиці Центральній у селищі Коротич

На замовлення Пісочинської селищної ради проведені необхідні підготовчі роботи та облаштовано разворотне коло громадського транспорту по вулиці Центральній (біля вулиці Шевченка) у селищі Коротич.

13:18 10.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь