A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Увага! Попередження про пожежну небезпеку на території України! 

Увага! Попередження про пожежну небезпеку на території України! 

За даними Українського гідрометцентру, 25 травня у більшості районів східних, Миколаївської, Запорізької та Чернівецької областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Нагадуємо, що упродовж пожежнонебезпечного періоду категорично заборонено: - створювати смітники та спалювати відходи; - відвідувати хвойні ліси при оголошенні надзвичайної пожежної небезпеки 5-го класу; - розводити багаття у лісі та лісопосадках; - заїжджати автомобілем до лісу; - палити, кидати у лісі та лісопосадках непогашені сірники або недопалки; - залишати у лісі просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір’я; - полювати у лісі з використанням вогнепальної зброї. Якщо ви помітили займання в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101» ДСНС УКРАЇНИ

11:45 25.05.2020

Увага! Люботинський РЕМ повідомляє!!!

Увага! Люботинський РЕМ повідомляє!!!

Увага! Люботинський РЕМ повідомляє!!! (телефонограма надійшла до селищної ради 25.05.2020 року) У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на електромережах, 25 травня 2020 року з 10:00 до 16:00 (термін відключення електроенергії - 10 хв.) буде припинено електропостачання в мікрорайоні "Мобіль"

11:16 25.05.2020

Привітання з Днем народження Субботи С.С., Почесного громадянина Коротича, голови  ветеранської організації Коротичанського старостинського округу.      

Привітання з Днем народження Субботи С.С., Почесного громадянина Коротича, голови  ветеранської організації Коротичанського старостинського округу.      

Вітаємо з Днем народження Субботу Світлану Семенівну, Почесного громадянина Коротича, голову ветеранської організації Коротичанського старостинського округу! Шановна Світлано Семенівно! У цей святковий день прийміть наші щирі привітання та побажання щастя! Ваша любов до рідного краю та повага до односельців, відповідальне ставлення до громадянських обов’язків, людяність і порядність захоплюють! Нехай у Вашому оточенні завжди будуть вірні, люблячі люди, у сімейному колі панує злагода та благополуччя, а життя дарує радісні позитивні враження щодня. Зичимо Вам міцного здоров’я та наснаги на добрі справи, втілення всіх планів і нових звершень! З Днем народження!

06:55 25.05.2020

Працюємо з душею, працюємо для людей!

Працюємо з душею, працюємо для людей!

Шановні мешканці! Задля забезпечення чистоти та естетичного вигляду громади робітниками відділу благоустрою селищної ради систематично з 07 години ранку до 19 години вечора проводяться всі необхідні роботи.

22:19 24.05.2020

Спільна праця заради процвітання громади.

Спільна праця заради процвітання громади.

23 травня з 07 години ранку робітниками відділу благоустрою проведено прибирання зони відпочинку – соснового бору у мікрорайоні Мобіль. Безмежно вдячні місцевим мешканцям, які долучилися до прибирання прибережної зони річки Уди! Спільними зусиллями створено добру справу – чистота та прекрасна природа бору милують око!

15:11 23.05.2020

23 травня — День Героїв в Україні

23 травня — День Героїв в Україні

День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь борців за волю країни. Українські герої — це прості люди,які стали до лав: - руських дружин великого князя Святослава та короля Данила; - козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського; - Української Галицької Армії Мирона Тарнавського; - Січових стрільців Дмитра Вітовського;  - Армії Української Народної Республіки Симона Петлюри; - Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця та Степана Бандери; -  Української Повстанської Армії; - членів визвольного руху шістдесятників; - активістів Небесної Сотні; - воїнів АТО/ООС. Герої не вмирають, а вічно живуть у наших серцях! Пам’ятаймо!

09:34 23.05.2020

Привітання з Днем народження Пригоди М. А., Почесного громадянина Пісочина, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, члена правління Пісочинської спілки ветеранів Афганістану

Привітання з Днем народження Пригоди М. А., Почесного громадянина Пісочина, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, члена правління Пісочинської спілки ветеранів Афганістану

Вітаємо з Днем народження Пригоду Миколу Андрійовича, Почесного громадянина Пісочина, члена виконавчого комітету Пісочинської селищної ради, члена правління Пісочинської спілки ветеранів Афганістану! Шановний Миколо Андрійовичу! Ваша активна громадянська позиція, щирість і порядність, любов до Батьківщини та турбота про добробут громади – взірець для наслідування!  Нехай Ви та Ваша родина завжди відчувають прихильність долі. Зичимо Вам міцного здоров’я та наснаги на добрі справи,  злагоди та добробуту сімейному колі, успіхів у всіх сферах життя! Хай настрій буде радісним, натхнення дарує нові ідеї, спілкування з вірними друзями дарує задоволення. З Днем народження!

06:47 23.05.2020

Увага! Несприятливі погодні умови!

Увага! Несприятливі погодні умови!

Шановні мешканці! За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Харківського регіонального центру з гідрометеорології вночі 23 травня у Харківській області очікуються заморозки на поверхні грунту 0-3 С. Вдень 23 травня очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

21:44 22.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь