A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Облаштування мережі вуличного освітлення.

Облаштування мережі вуличного освітлення.

На замовлення Пісочинської селищної ради проводяться ремонтні роботи у мережі вуличного освітлення по вулиці Вишневій у селищі Пісочин. Дбаємо про безпеку та комфортні умови проживання мешканців!

14:56 04.06.2020

Підвищуємо рівень безпеки дорожнього руху. 

Підвищуємо рівень безпеки дорожнього руху. 

04 червня на замовлення селищної ради проводиться встановлення додаткових дорожніх знаків на території селищі Пісочин. Також виконується оновлення дорожньої розмітки у мікрорайоні Мобіль.

14:18 04.06.2020

Дбаємо про незахищені верстви населення

Дбаємо про незахищені верстви населення

Безліч різноманітних видів допомоги надають своїм підопічним робітники відділення по наданню соціальних послуг одиноким непрацездатним мешканцям похилого віку та інвалідам Пісочинської селищної ради. Сумлінно та якісно виконуючи свої обов’язки, представники відділу створюють більш комфортні умови для проживання незахищеним верствам населення нашої громади. Дякуємо за вашу нелегку благородну працю! На фото: соціальний робітник Рябуха Лариса Григорівна та її підопічна Лісна Світлана Олександрівна.

14:15 04.06.2020

Поліцейський офіцер громади.

Поліцейський офіцер громади.

04 червня, під час нічного патрулювання території громади, до поліцейських офіцерів Пісочинської ОТГ звернувся місцевий мешканець мікрорайону Мобіль із заявою про зникнення мопеду. Завдяки професіоналізму поліцейських і записам з камер відеоспостереження встановлено правопорушника. Зловмисник погрузив у багажний відсік свого автомобіля та вивіз його у невідомому напрямку.  Вжитими заходами зазначений автомобіль було виявлено в іншому населеному пункті. Слідчо-оперативна група вилучила мопед у гаражі, який належить родичам  правопорушника. Наразі вирішується питання про внесення даної події до ЄРДР. Проект «Поліцейський офіцер громади» забезпечує тісну взаємодію поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтацію на її потреби. Вдячні поліцейським офіцерам за сумлінне виконання службових обов’язків! Також слід зазначити, що даний випадок вкотре продемонстрував значну роль мережі відеоспостереження у реалізації в нашій громаді політики безпеки за місцем проживання.

13:13 04.06.2020

Вивезення негабаритного сміття

Вивезення негабаритного сміття

03 червня робітниками КП «Пісочинське ВУЖКГ» для забезпечення належного санітарного стану території громади проведено вивезення негабаритного сміття у мікрорайоні Мобіль по вулицям: Квартальна, №№ 8/8 та 5/9, в`їзд Набережний 13 та провулок Квартальний, 17. Виконано викорчування залишків аварійного дерева та вивезення гілок після обрізки по вулиці Квартальна 8/8.

13:03 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь