A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Новини благоустрою

Новини благоустрою

Враховуючи звернення місцевих мешканців і клопотання депутата Валяєва А.П., робітниками КП «Пісочинське ВУЖКГ» проведена обрізка аварійного дерева біля будинку за адресою: Квартальна, 8/8

17:22 02.06.2020

До відома мешканців громади!

До відома мешканців громади!

Шановні мешканці! З початком літа країна ввійшла у третій етап пом’якшення карантину.  Робота басейнів та спортзалів, освітні заняття (не більше 10 людей), рух залізничного транспорту та міжобласні перевезення автотранспортом — саме такі соціальні активності для більшості з нас знову доступні. АЛЕ! За даними ЦГЗ, станом на 9:00 02 червня в Україні 24340 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, 10078 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 328 нових випадків. Загалом в Україні короновірусна хвороба забрала життя 727 осіб — і на цьому вона не зупиняється. Не будьте легковажними щодо  свого здоров’я, бережіть себе!

13:16 02.06.2020

Увага! До відома мешканців громади!

Увага! До відома мешканців громади!

Шановні мешканці! Якщо Ваша дитина ще не отримала подарунок до Дня захисту дітей – зверніться, будь ласка, до Вашого депутата. Ознайомитися з переліком виборчих округів можливо за посиланням: ПЕРЕЛІК ДЕПУТАТСЬКИХ ОКРУГІВ

10:00 02.06.2020

Святковий настрій для малечі.

Святковий настрій для малечі.

01 червня артисти Пісочинського палацу культури створили маленьке чудо для діточок нашої громади та їх батьків. У селищах Коротич та Рай-Оленівка, мікрорайонах Надія й Мобіль талановиті аніматори, весела музика та яскраві повітряні кулі забезпечили гарний настрій діточок і відчуття справжнього свята!

22:39 01.06.2020

Візіт до дітячих будинків сімейного типу Рудакових та Курбатових

Візіт до дітячих будинків сімейного типу Рудакових та Курбатових

У радісне свято, Міжнародний день захисту дітей Пісочинський селищний голова Олег Чернобай разом із заступником голови Харківської державної адміністрації Оксаною Малишевою та директором Харківського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Оленою Бакай відвідали дитячі будинки сімейного типу Рудакових та Курбатових. Щирі привітання та приємні подарунки до свята викликали радісні емоції та яскраві усмішки на обличчях дітей. Створення всіх необхідних умов для гармонійного розвитку та розкриття потенціалу дітей, забезпечення їх успішного майбутнього – пріоритетний напрямок нашої роботи!

20:43 01.06.2020

Дбаємо про незахищені верстви населення

Дбаємо про незахищені верстви населення

Сумлінно та якісно виконують свої обов'язки робітники відділення по наданню соціальних послуг одиноким непрацездатним мешканцям похилого віку та інвалідам Пісочинської селищної ради. Серед різноманітних видів допомоги, які оказують працівники відділення, є й стрижка волосся. Гарний настрій та душевне спілкування, чудова нова стрижка - на фото представник відділення Євпак Олена Володимирівна та її підопічна Правдіна Лідія Іванівна.

17:06 01.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь