A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

10:43 10.06.2020

Новини благоустрою. Дороги громади

Новини благоустрою. Дороги громади

Пісочинська селищна рада дбає про належне утримання доріг громади. Проведені роботи з щебеніння найбільш проблемних ділянок дороги по вулиці 300 річчя у селищі Березівка.

10:16 10.06.2020

Привітання з Днем народження Нехтялова В.І.,  директора КП «Вінсантехник»

Привітання з Днем народження Нехтялова В.І.,  директора КП «Вінсантехник»

Вітаємо з Днем народження Нехтялова Володимира Ігоревича,  директора КП «Вінсантехник»! Шановний Володимире Ігоревичу! У цей святковий день приміть наші привітання та побажання міцного здоров’я, бадьорого настрою, наснаги на нові професійні досягнення! Нехай у Вашій родині завжди панують злагода та благополуччя, спілкування з люблячими Вас людьми дарує насолоду, успішне втілення всіх задумів сприятиме новим планам та ідеям. З Днем народження!

06:37 10.06.2020

Гарний приклад співпраці підприємців та громади!

Гарний приклад співпраці підприємців та громади!

Висловлюємо щиру вдячність Набоцi Андрiю Миколайовичу, директору ФОП  Набока, за допомогу в ремонті амбулаторiї загальної практики сiмейної медицини села Надточii! Спільними зусиллями проведено рекострукцiю систем опалення, водовiдведення,установлено металопластиковi вiкна, та новi дверi. На базi амбулаторii облаштовано кабiнет сiмейного лiкаря,манiпуляцiну, санiтарну кiмнату та зону очiкування. Амбулаторiя оснащена новими меблями та всім необхiним для прийому лiкаря медичним обладнанням. Вiдтепер мешканцi с. Надточiї зможуть отримувати медичну допомогу в комфортных умовах.

17:42 09.06.2020

Тимчасові рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Тимчасові рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

  При проведенні заходу має бути визначена відповідальна особа, яка проводить температурний скринінг безконтактним методом усім працівникам перед початком робочої зміни. На території проведення заходу розміщуються інформаційні матеріали щодо індивідуальних заходів профілактики коронавірусної хвороби. При проведенні заходів суб'єкт господарювання вживає заходів з недопущення скупчення відвідувачів. Дозволяється одночасне перебування відвідувачів заходу з розрахунку не більше 1 особи на 5 кв.м. загальної площі огородженої території для заходів просто неба або загальної площі приміщення закладу культури, де проводиться захід. Проведення заходів дозволяється лише з розміщенням відвідувачів на сидячих місцях. Харчування під час проведення заходів організовується відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 02.06.2020 № 32. Суб'єкти господарювання/організатори повинні забезпечити: - наявність достатнього запасу засобів індивідуального захисту та їх використання працівниками; - постійну наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників в службових санвузлах та санвузлах загального користування; - вологе прибирання місць найбільшого скупчення людей; - дезінфекцію поверхонь з якими контактують відвідувачі, у всіх громадських та службових зонах; - безперебійну роботу систем вентиляції у випадку проведення культурного заходу в приміщенні; - централізований збір використаних засобів індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери/урни з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією; - проведення навчання з працівниками щодо дотримання правил гігієни рук. Працівники та організатори зобов'язані: - носити респіратор або захисну маску; - регулярно мити руки з милом або обробляти їх спиртовмісними антисептиками не рідше 1 разу на 3 години; - утримуватится від контакту з особами, які мають симптоми респіраторних захворювань; - самоізолюватися у разі виникнення симптомів респіраторних захворювань. Відвідувачі зобов'язані: - чітко дотримуватись вказівок організаторів щодо отримання протиепідемічних заходів; - не відвідувати заходи у разі виникнення респіраторних симптомів. Детальніше за посиланням: МОЗ УКРАЇНИ

15:53 09.06.2020

Запрошуємо вболівальників на футбольні матчі!

Запрошуємо вболівальників на футбольні матчі!

Якщо Ви прихильник здорового способу життя, завжди отримуєте насолоду від азарту та захоплюючого спортивного дійства – підтримуйте футбольні команди нашої громади, які беруть участь у Чемпіонаті Харківського району з футболу! Чемпіонат проходить по двох географічних групах – «Північ» та «Південь». Переможці груп зустрінуться між собою у фінальному турнірі. Нашу громаду в змаганнях представляють 4 команди: «Пісочинець» і «Надія» (Пісочин), «Маяк» (Березівка), «Відродження» (Коротич). Матчі проходять кожної неділі. Наразі кожна зіграли по дві гри. В неділю, 14 червня, «Пісочинець» на футбольному полі Пісочинського ліцею зустрінеться з командою «Партизан» (Покотилівка), «Маяк» зіграє з командою «Надія» у Березівці, "Відродження" на виїзді проведе матч із ФК Водолага (Нова Водолага). Вболіваємо за наших спортсменів! Підтримуємо футбол Пісочинської громади! ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ

15:12 09.06.2020

Ремонтні роботи в мережі вуличного освітлення громади

Ремонтні роботи в мережі вуличного освітлення громади

Пісочинська селищна рада дбає про комфортні та безпечні умови проживання мешканців громади. Продовжуються ремонтні роботи в мережі вуличного освітлення на території селища Рай-Оленівка та в мікрорайоні Надія.

12:50 09.06.2020

Підвищення безпеки дорожнього руху

Підвищення безпеки дорожнього руху

Для підвищення безпеки дорожнього руху на замовлення Пісочинської селищної ради встановлюються додаткові знаки на перехресті вулиць Транспортна та Лікарняна; по провулку Шевченка (біля Пісочинського ЗДО №3 "Теремок").

12:48 09.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь