A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пісочинська селищна рада
Харківська область

Вітаємо у розділі новин Пісочинської ОТГ

Дата: від до Скинути

Працюємо з душею, працюємо для людей!

Працюємо з душею, працюємо для людей!

Шановні мешканці! Щоденно, з 07 години ранку до 19 години вечора робітниками відділу благоустрою Пісочинської селищної ради проводяться роботи, які забезпечують чистоту та естетичний вигляд нашої громади. Систематично виконується  очищення від сміття територій мікрорайонів Мобіль (у тому числі зони відпочинку – соснового бору) та Надія. Згідно з графіком відповідні роботи здійснюються робітниками відділу по вулицям: Шевченка, Рижовська, Заводська, Транспортна, Некрасова, Рижовський парк, Клубна, Гоголя, разворотне коло транспорту у с. Надточії. За останній тиждень очищено від бросового сміття вулиці:  Рощинська, Новоселівська, Автомобільна, Харківська; провулок Київський. Проведений покіс трав’яного устілу на території мікрорайонів Надія та Мобіль, біля будинків по вулиці Гагаріна; по вулицям: Кооперативна, Козацька, Некрасова, Рижовська. Виконано санітарну обрізку дерев по вулиці П. Шутки у Коротичанському старостинському окрузі. Продовжується завезення піску на дитячі майданчики. Виконана підбортовка по вул. Квартальній у мікрорайоні Мобіль.   Закликаємо Вас дбайливо ставитися до навколишнього середовища та цінувати нелегку працю інших! #працюємодля людей #милюбимоПісочинськугромаду

12:01 08.06.2020

Привітання з Днем Святої Трійці.

Привітання з Днем Святої Трійці.

Дорогі мешканці Пісочинської громади! Прийміть найщиріші вітання зі святом Святої Трійці! Нехай у наші родини прийде Божа благодать, мир та благополуччя. Зичимо Вам і Вашим близьким міцного здоров’я та успіху у всіх починаннях. Хай натхнення на добрі справи не залишає Вас, а серце буде сповнене любові та милосердя. Зі святом!

23:29 06.06.2020

З турботою про безпеку мешканців. Посилена дезінфекція на території громади

З турботою про безпеку мешканців. Посилена дезінфекція на території громади

Для нерозповсюдження вірусних інфекцій на території громади робітниками КП «Пісочинське ВУЖКГ» систематично проводиться дезінфекція місць загального користування, зокрема прилеглої території, багатоквартирних будинків. За останній період відповідно до графіка роботи виконано за адресами: вулиця Надії, №№ 5, 16, 16 г, д, е; Некрасова, 25 та Гагаріна, №№ 5 та 7.

16:24 06.06.2020

День журналіста України

День журналіста України

Вітаємо з професійним святом - Днем журналіста України! Зичимо всім журналістам, кореспондентам та репортерам нашої країни нових творчих успіхів, натхнення, нових ідей і благополуччя!

14:22 06.06.2020

Дбаємо про незахищені верстви населення громади.

Дбаємо про незахищені верстви населення громади.

Пісочинська селищна продовжує надавати матеріальну допомогу на лікування захворювань, особам з інвалідністю, малозабезпеченим, сім’ям, які потрапили у складні життєві обставини. 05 червня допомогу  отримали 130 мешканців нашої громади.

22:29 05.06.2020

Зустріч Пісочинського селищного голови Чернобая О.О. з мешканцями

Зустріч Пісочинського селищного голови Чернобая О.О. з мешканцями

Незважаючи на дощ та несприятливі погодні умови, 05 червня відбулась зустріч Пісочинського селищного голови Олега Чернобая з мешканцями будинку по вул. Молодіжна 3 у мікрорайоні «Надія». Обговорено багато питань житлово-комунальної сфери, благоустрою та строків відкриття нового освітнього комплексу.

21:26 05.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь